סדנאות בישול ברומא

רומא מציעה למבקרים הזדמנות ייחודית להכיר את התרבות האיטלקית דרך המטבח המקומי. סדנאות הבישול בעיר אינן רק פעילות תיירותית, אלא דרך אמיתית להבין את נשמתה של איטליה – מקום שבו מתכונים עתיקים נפגשים עם טכניקות מודרניות, וכל משתתף הופך לרגע לחלק ממסורת קולינרית של אלפי שנים.

סדנת בישול משולבת: פטוצ’יני, ראוויולי וטירמיסו (Near Navona)

סדנאות בישול ברומא

הסדנה המקיפה הזו, המתקיימת בלב רומא ההיסטורית סמוך לפיאצה נבונה (Piazza Navona), מציעה חוויה קולינרית מלאה הכוללת שלוש מנות איטלקיות קלאסיות. היא נערכת במטבח מקצועי מואר ומרווח, עם תחנות עבודה אישיות לכל משתתף.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ־82.31 דולר למשתתף
  • גודל קבוצה: עד 18 משתתפים
  • משך הסדנה: 3 שעות מלאות
  • כולל: יין איטלקי אדום או לבן, לימונצ'לו מסורתי וקפה אספרסו איטלקי
  • מיקום: במרכז רומא, במרחק צעדים ספורים מפיאצה נבונה
  • נגישות: מתאים לכיסאות גלגלים ולעגלות תינוק

הסדנה נפתחת בהכנת טירמיסו מסורתי – צעד אסטרטגי המאפשר לקרם להגיע למרקם מושלם בזמן שעובדים על הפסטה. המשתתפים לומדים את רזי שכבות הקפה, הליקר והמסקרפונה, ולאחר מכן עוברים להכנת שני סוגי פסטה: פטוצ’יני עדינים ורביולי ממולאים ברוקט טרי ופרמזן מיושן.

התהליך כולל הכנת בצק מקמח דורום איכותי וביצים טריות, עיצוב ידני בטכניקות מסורתיות ולימוד קיפול נכון של רביולי. השפים מלמדים שלושה רטבים קלאסיים לבחירה: אמטריצ'יאנה עם פנצ'טה מקומית, קאצ'יו א פפה – הרוטב הרומאי המפורסם עם פקורינו רומנו ופלפל שחור טרי, או טומאטו בזיליקום – רוטב פשוט ועשיר בטעם.

החוויה מסתיימת בארוחה חגיגית סביב שולחן משותף, עם יין איטלקי מקומי, טירמיסו שהוכן במהלך הסדנה ולימונצ’לו מסורתי.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: אם אתם מתכננים יום ארוך בעיר, בחרו בסדנה הזו לשעות הצהריים – היא מספקת ארוחה מלאה וחוויה אותנטית במקביל.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

סדנת פסטה עם קוקטיילים מסורתיים (Traditional Pasta with Cocktails)

סדנאות בישול ברומא

הסדנה הייחודית הזו משלבת בצורה מקורית בין אמנות הכנת הפסטה לבין תרבות הקוקטיילים האיטלקית. היא מתקיימת במרכז רומא ההיסטורי, בבניין מהמאה ה־17 שהוסב לאולפן בישול מודרני – שילוב מושלם של מסורת וחדשנות.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: 89 דולר למשתתף
  • גודל קבוצה: עד 14 משתתפים, לאווירה אינטימית
  • משך הסדנה: 3 שעות מלאות
  • כולל: שלושה סוגי ספריץ איטלקיים מסורתיים ומשקאות קלים
  • הדרכה: שף מקומי מנוסה ומיקסולוג מקצועי
  • מגבלות: אין אפשרויות טבעוניות, ללא גלוטן או ללא לקטוז

תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים: קישורים ישירים ל-WAZE , חניות, חלוקה לפי ימים ומיקומים גיאוגרפיים, אטרקציות העיקריות והפחות מוכרות, מסעדות האוטנטיות. המלצות למקומות לינה מתוך מאגר של מקומות בדוקים. וכמובן קשר ישיר עם מומחה לטיולים באיטליה.   לבניית מסלול אישי לחצו כאן

הסדנה נפתחת בהיכרות עם תרבות הספריץ האיטלקית, חלק בלתי נפרד מאורח החיים המקומי מאז המאה ה־19. המשתתפים לומדים להכין שלושה ספריצים קלאסיים:

  • Aperol Spritz – קוקטייל כתום ומריר־מתוק בעל איזון מושלם,
  • Hugo Spritz – קוקטייל צפוני עם סמבוקו ונענע טרייה,
  • Limoncello Spritz – גרסה דרומית מרעננת עם ליקר לימון ביתי.

במקביל, המשתתפים מכינים פסטה פטוצ’יני טרייה מאפס – מהקמח ועד לצורתה הסופית. השף מסביר על טכניקות לישה מסורתיות, מנוחה נכונה של הבצק, והבדלים בין סוגי קמחים איטלקיים. הפסטה המוכנה מוגשת עם רוטב קרבונרה אותנטי לפי המתכון הרומאי המקורי, או עם רוטב קאצ’יו א פפה לצמחונים.

האווירה בסדנה נעימה וחמימה, עם מוזיקה איטלקית קלאסית וצחוק סביב השולחן.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: סדנה זו מושלמת לזוגות או קבוצות חברים – היא משלבת לימוד, אוכל, וקוקטיילים באווירה רומנטית קלילה.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

סדנת פיצה וגלידה עם יין (Pizza and Gelato Cooking Class)

סדנאות בישול ברומא

חוויה קולינרית מקיפה המוקדשת לשני המאכלים האיטלקיים האהובים ביותר בעולם – פיצה וגלידה. הסדנה מתקיימת באולפן בישול מקצועי המצויד בתנורי אבן מסורתיים ובמכונות גלידה איטלקיות מקוריות, באווירה נעימה וחמה.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: 116 דולר למשתתף
  • גודל קבוצה: עד 12 משתתפים בלבד
  • משך הסדנה: 3 שעות מלאות
  • כולל: יין איטלקי איכותי ללא הגבלה, קפה ומשקאות קלים
  • תוצרים: פיצה אישית, סופלי רומאי וגלידה איטלקית מקורית
  • ציוד: סינרים מקצועיים וחוברת מתכונים לקחת הביתה

הסדנה נפתחת בהסבר מעמיק על סודות הבצק הנאפוליטני המסורתי. המשתתפים לומדים על חשיבות סוג הקמח (קמח “00”), איכות המים, זמני התפיחה הארוכים וטכניקות הלישה המדויקות ליצירת מרקם מושלם. לאחר מכן נלמדת גם הכנת סופלי – כדורי אורז מטוגנים במילוי מוצרלה נמסה, המאכלים הרחוביים הפופולריים ביותר ברומא.

בחלק השני, מוקדש הזמן לגלידה האיטלקית. המשתתפים מגלים את ההבדלים בין Gelato איטלקית אמיתית לגלידה תעשייתית רגילה, לומדים להשתמש בחומרי גלם טריים ועונתיים, ובטכניקות ערבוב שמבטיחות מרקם קטיפתי. כל משתתף מכין טעמים קלאסיים כמו וניל טבעי, שוקולד עשיר או פיסטוק סיציליאני.

החוויה מסתיימת בארוחה משותפת חגיגית עם יין איטלקי, קפה אספרסו חזק ותחושת חגיגה איטלקית אמיתית.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: כדאי להזמין את הסדנה לשעות הערב – כך אפשר ליהנות מהארוחה שהכנתם כארוחת ערב מושלמת בסוף יום טיול בעיר.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

סדנת פסטה וטירמיסו עם יין ולימונצ'לו (Near Navona)

סדנאות בישול ברומא

סדנת בישול קלאסית ואלגנטית, המתקיימת במסעדה אותנטית ומקסימה במרכז רומא ההיסטורית, במרחק צעדים מפיאצה נבונה (Piazza Navona). המסעדה מעוצבת בסגנון רומאי מסורתי עם קשתות אבן ותקרות מקומרות, ויוצרת אווירה אינטימית ומרגיעה.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ־83.51 דולר למשתתף
  • גודל קבוצה: עד 18 משתתפים
  • משך הסדנה: שעתיים וחצי מרוכזות
  • כולל: יין איטלקי אדום או לבן לבחירה, לימונצ'לו ביתי ומים
  • נגישות: מתאים לכיסאות גלגלים ולכל הגילאים
  • גיל מינימלי לשתייה: 18

הסדנה מתמקדת בשני עמודי התווך של המטבח האיטלקי – פסטה טרייה וטירמיסו מסורתי. היא מתחילה בהסבר קצר על ההיסטוריה של פטוצ’יני ברומא, ובהיכרות עם סוגי קמחים איטלקיים איכותיים וביצים טריות מקומיות. המשתתפים לומדים טכניקות לישה מסורתיות, רידוד בעזרת מרדדת עץ, וחיתוך מדויק ליצירת פטוצ’יני מושלמים.

בהמשך, נלמדים שלושה רטבים קלאסיים:

  • רוטב עגבניות עם עגבניות סן מרצאנו ובזיליקום טרי,
  • רוטב עגבניות חריף עם גואנצ’יאלה,
  • רביולי עם פקורינו רומאנו ופלפל שחור טרי.

חלקה השני של הסדנה מוקדש להכנת טירמיסו לפי מתכון משפחתי עתיק. השף מדגים את טכניקות ההקצפה, איזון המסקרפונה עם הביצים והסוכר, והנחת השכבות המדויקת לקינוח מושלם.

בסיום, כולם מתיישבים לארוחה משותפת עם הפסטה והטירמיסו שהוכנו, בליווי יין איטלקי ולימונצ’לו מסורתי.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זו אחת הסדנאות המבוקשות ביותר ברומא – מומלץ להזמין מקום מראש, במיוחד בעונת הקיץ.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

סדנת פוקאצ'ה, פסטו וטירמיסו בכפר הרומאי (Roman Countryside)

סדנאות בישול ברומא

חוויה קולינרית ייחודית ובלתי נשכחת המתרחשת מחוץ לעיר, בלב הכפר הרומאי הקסום. הסדנה מתקיימת בחווה פרטית יפהפייה בפונטה נובה (Ponte Nuova), המוקפת בגנים ירוקים, עצי זית עתיקים וגן עשבי תיבול ריחני.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ־94 דולר למשתתף
  • מיקום: פונטה נובה, כ־30 דקות נסיעה ממרכז רומא
  • משך הסדנה: יום שלם (5-6 שעות) כולל הסעות
  • כולל: הסעה מרומא, פרוסקו איכותי, יין מקומי וכל הארוחות
  • מארחת: רומינה – שפית מקצועית עם מעל 10 שנות ניסיון
  • גודל קבוצה: 8-10 משתתפים לאווירה אינטימית

תדמיינו לכם- אתם מטיילים באיטליה ויש לכם מסלול pdf מוכן, עם כל המידע הנחוץ עבורכם במקום אחד. חלוקה לפי ימים, אטרקציות, כתובות, חניונים, קישורים ישירים לוויז (ללא צורך בהכנסת הכתובות באיטלקית), מסעדות, המלצות למקומות לינה ועוד. פשוט להוריד מעצמכם את הלחץ- כל המידע הנחוץ במקום 1 נגיש וקל לתפעול.   לבחירת מסלול לחצו כאן

החוויה מתחילה בקבלת פנים חמה עם קפה איטלקי ועוגיות ביתיות, ובהיכרות עם רומינה – המארחת והשפית, שמשלבת סגנון מקצועי עם אווירה משפחתית. לאחר מכן, המשתתפים עוברים להכנת בצק פוקאצ'ה איטלקית מסורתית מקמח דורום מקומי, שמרים טריים ושמן זית אקסטרה־וירג’ין מעצי הזית של החווה.

בזמן שהבצק תופח, יוצאים המשתתפים אל גן עשבי התיבול כדי לקטוף בזיליקום טרי להכנת פסטו גנובזי אמיתי. ההכנה נעשית במכתש אבן מסורתי – שיטה עתיקה המדגישה את הארומה הטבעית של הבזיליקום, הפיניולי, השום והפרמזן המיושן.

בהמשך, השפית מלמדת את המשתתפים להכין טירמיסו כפרי קלאסי עם מסקרפונה ביתית וביצים מהתרנגולות של החווה. הפוקאצ'ה נאפית בתנור אבן שנבנה במקום במיוחד וממלא את החלל בריח נפלא.

הסדנה נחתמת בארוחת צהריים חגיגית תחת עצי הזית והגפנים, בליווי יין מקומי מהיקבים הסמוכים.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: סדנה זו מושלמת למי שמחפש חוויה איטלקית אותנטית מחוץ לעיר – יום של טבע, אוכל טוב ואירוח חם במיוחד.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

דנת פסטה אותנטית באזור הוותיקן (Vatican area)

סדנאות בישול ברומא

סדנה אינטימית ומוקפדת המתקיימת באזור הוותיקן היוקרתי, במטבח ביתי מעוצב בסגנון רומאי קלאסי עם קשתות אבן מקוריות ומיזוג אוויר מתקדם – יתרון משמעותי בימי הקיץ החמים של רומא.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ־94 דולר למשתתף
  • מיקום: אזור הוותיקן, רומא
  • משך הסדנה: 3.5 שעות כולל הפסקות קצרות
  • מיזוג אוויר: מערכת מתקדמת לנוחות מקסימלית
  • גודל קבוצה: 6-8 משתתפים לאווירה אישית

הסדנה נפתחת באפריטיף של פרוסקו איכותי, יחד עם מבחר מנות פתיחה מסורתיות: ברוסקטה עם עגבניות טריות ובזיליקום, גבינות מקומיות מיושנות ושמן זית בכבישה קרה מאזור לאציו.

בהמשך, השף מציג סקירה קצרה על ההיסטוריה של הפסטה ברומא והבדלים בין סוגי הקמח האיטלקיים. המשתתפים לומדים להכין שני סוגי בצק – אחד לפטוצ’יני רך ועדין ואחד לרביולי, שדורש גמישות ויציבות למילוי ולעיצוב.

תוך שימוש במרדדת פסטה מקצועית וכלים מסורתיים, המשתתפים מעצבים רביולי ממולאים בריקוטה טרייה, ספינאצ’י ופרמיג’נו רג’יאנו מיושן. הרטבים שנלמדים כוללים אמטריצ’יאנה מסורתית עם גואנצ’יאלה וקאצ’יו א פפה – הרוטב הרומאי המפורסם עם פקורינו רומנו ופלפל שחור טרי.

לאחר הלמידה, יושבים כולם לארוחה משותפת עם היין המקומי והמנות שהוכנו במהלך הסדנה.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: הסדנה הזו אידיאלית למי שמחפש חוויה רגועה, אינטימית ומלאת ידע מקצועי – ממש בלב רומא, קרוב לאטרקציות המרכזיות.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

סדנת פיצה מהירה בת שעה (Last Lap! 1h Pizza Class)

סדנאות בישול ברומא

סדנת בישול קצרה וממוקדת, אידיאלית למטיילים עם לוח זמנים צפוף או למשפחות עם ילדים קטנים. למרות משכה הקצר, היא מציעה חוויה מלאה, מהנה ומעשירה – עם כל הידע הדרוש להכנת פיצה איטלקית אמיתית בבית.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ־58.45 דולר למשתתף
  • משך הסדנה: שעה אחת אינטנסיבית
  • כולל: ספריץ קבלת פנים, צ’יפס קאצ’יו א פפה ביתיים ומשקה בארוחה
  • גודל קבוצה: קטן ואינטימי, עם תשומת לב אישית
  • מתאים: לכל המשפחה, כולל ילדים

השכרת רכבים באיטליה במחירים הכי אטרקטיביים ובלעדיים רק לגולשי האתר שלנו ב3 אופציות אפשריות: שתי חברות השכרת רכבים ישראליות המובילות בשוק ואופציה מיוחדת להשכרת רכב דרך סוכן אישי עם יחס VIP!   לבדיקת מחירים לחצו כאן

 

הסדנה מתחילה עם כוס ספריץ איטלקי מרענן וסקירה קצרה על עקרונות הכנת בצק הפיצה. המשתתפים לומדים על תפקידם המדויק של כל מרכיב – קמח “00” איכותי, שמרים טריים ומים בטמפרטורה מדויקת – וכיצד שילוב נכון ביניהם מבטיח בצק מושלם.

השף מדגים טכניקות לישה מהירות, מסביר על זמני התפיחה האופטימליים, ומלמד כיצד לרדד ולעצב את הבצק בצורה אחידה. בהמשך נלמדת גם הכנת רוטב עגבניות קלאסי מעגבניות סן מרצאנו, שמן זית ובזיליקום טרי, וכן בחירת תוספות איכותיות כמו מוצרלה די בופאלה ובזיליקום רענן.

הפיצות נאפות בתנור מקצועי בחום גבוה, לקבלת מרקם קריספי מבחוץ ורך מבפנים. בסיום, כולם מתיישבים לארוחה משותפת עם הפיצה שהכינו, בליווי יין או בירה איטלקית וצ’יפס קאצ’יו א פפה חמים.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זו סדנה נהדרת למשפחות עם ילדים – קצב מהיר, אווירה קלילה והרבה רגעים טעימים.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

סדנת ספריץ וספגטי עם אלכוהול (Spritz & Spaghetti: Tipsy Cooking Class)

סדנאות בישול ברומא

סדנה קלילה, משעשעת ומהנה במיוחד, שמשלבת למידת בישול עם טעימות אלכוהוליות באווירה צעירה ורגועה. היא מתאימה במיוחד לזוגות, קבוצות חברים או מטיילים יחידים המחפשים חוויה חברתית עם הרבה צחוק, אוכל טוב ויין איטלקי משובח.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: 118.10 דולר למשתתף
  • משך הסדנה: 3 שעות מלאות
  • כולל: שלושה סוגי ספריץ איטלקיים מסורתיים ומשקאות קלים ללא הגבלה
  • מגבלות: לא מתאים לטבעונים, לרגישים לגלוטן או ללקטוז
  • אווירה: צעירה, בינלאומית ומוזיקלית

הסדנה נפתחת בהכנת הקוקטייל הראשון – Aperol Spritz, הקלאסי והאהוב, עם צבע כתום עז וטעם מריר־מתוק מאוזן. המיקסולוג המקצועי משתף את סיפורו של המשקה שנולד במאה ה־19 ומסביר את השילוב המדויק בין היין המבעבע, האפרול והסודה.

במקביל להכנת המשקה, מתחילים המשתתפים בלישת בצק ספגטי טרי מקמח דורום איטלקי וביצים טריות, בליווי מוזיקה איטלקית קצבית. בהמשך, מוזגים את הספריץ השני – Hugo Spritz – עם סמבוקו ועלי נענע רעננים, שמוסיף ניחוח פרחוני עדין לאווירה.

השף המקומי מלמד טכניקות לישה, רידוד וחיתוך ספגטי, ולאחר מכן מכין יחד עם הקבוצה רטב קרבונרה רומאי אמיתי, או גרסה צמחונית של Cacio e Pepe.

לקראת הסיום, נהנים המשתתפים מהספריץ השלישי – Limoncello Spritz מרענן, ומסיימים בארוחה משותפת עם הפסטה שהכינו בעצמם, בליווי יין איטלקי מקומי.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: הסדנה הזו מושלמת לערב חופשי ברומא – שילוב מנצח של בישול, קוקטיילים וצחוק באווירה איטלקית אמיתית.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

סדנת חמישה צורות פסטה בטברנה עתיקה (Five Shapes of Pasta in Ancient Tavern)

סדנאות בישול ברומא

חוויה קולינרית והיסטורית ייחודית המתקיימת באוסטריה עתיקה משלהי המאה ה־19, שהוסבה לבית ספר לבישול מקצועי תוך שמירה על האופי והאווירה המקוריים של המקום. זוהי אחת הסדנאות המעמיקות והמרתקות ביותר ללימוד אומנות הפסטה האיטלקית.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ־69 דולר למשתתף
  • גודל קבוצה: עד 10 משתתפים בלבד
  • משך הסדנה: 3 שעות מלאות
  • כולל: כובע שף מקצועי מתנה עם לוגו מיוחד
  • המלצה: מתאימה במיוחד לעונת הסתיו והחורף

המלצה טיול אוקטובר 2024

הסדנה מתמקדת בלימוד מעשי של חמש צורות פסטה מסורתיות, שכל אחת מהן דורשת טכניקה ייחודית:

  1. רביולי – מרובעים גדולים עם מילוי עשיר,
  2. Agnolotti del Plin – פסטה פיימונטזית קטנה ועדינה,
  3. טורטליני – טבעות קטנות ממולאות,
  4. קפלטי – דמויי כובעים עדינים,
  5. פטוצ’יני – רצועות רחבות וקלאסיות.

השף עמנואל, דמות כריזמטית ובעלת ניסיון רב, מלמד את המשתתפים לעבוד עם מרדדת עץ מקצועית ולהקפיד על חיתוך בטוח ומדויק. במהלך הסדנה נלמדים שני סוגי בצק – אחד רך ועדין לפסטות ממולאות, ואחד יציב יותר לפסטות הארוכות.

המילוי נעשה מריקוטה טרייה, ספינאץ’ ופרמיג’נו רג’יאנו מיושן, ומוגש עם שני רטבים קלאסיים לבחירה. בנוסף, המשתתפים נהנים מטעימת גבינות מקומיות לצד כוס פרוסקו, ולומדים להכין טירמיסו מהיר לקינוח.

האוסטריה העתיקה עם קירות האבן, התקרות המקומרות והשלט השיש המקורי, מוסיפה לאווירה האותנטית ויוצרת תחושת מסע בזמן אל תקופת הזהב של המטבח הרומאי.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: הסדנה הזו מושלמת למטיילים שרוצים להבין את סודות הפסטה לעומק – לא רק איך להכין, אלא איך לחשוב כמו שף איטלקי אמיתי.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

סדנת טונארלי ביד וטירמיסו (Handmade Tonnarelli Pasta & Tiramisu)

סדנאות בישול ברומא

סדנת בישול מקצועית וממוקדת המתקיימת באוסטריה סן ג’ורג’יו (Osteria San Giorgio) האותנטית במרכז רומא. הסדנה מוקדשת להכנת טונארלי – סוג הפסטה הרומאי המסורתי, הידוע במרקם הייחודי שלו ובאופן ההכנה הידני המוקפד.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ־55 דולר למשתתף
  • משך הסדנה: שעתיים וחצי
  • נגישות: מתאימה לכיסאות גלגלים
  • מיקום: אוסטריה סן ג’ורג’יו, מרכז רומא ההיסטורית
  • כולל: כוס יין איטלקי איכותי וארוחה מלאה עם המנות שהוכנו
  • מגבלות: לא מתאים לטבעונים, לרגישים לגלוטן או ללקטוז

הקבוצות הכי גדולות לטיולים באיטליה בפייסבוק וב- WhatsApp בהן תוכלו למצוא טיפ שבועי מהמומחים שלנו, מקומות מיוחדים ונדירים שלא תמצאו בשום מקום אחר, אפשרות לקבל תשובות לשאלות מהמומחים שלנו ומהמטיילים המנוסים ביותר, מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, מבחר מסלולים של מטיילים משתפים, ועוד המון מידע שישפר את הטיול שלכם לאיטליה!   להצטרפות לקהילות של ׳המומחים לאיטליה׳ לחצו כאן

הסדנה מציעה לימוד מעמיק של הכנת טונארלי מסורתי, תוך שימוש בטכניקות עתיקות שמקורן ברומא. המשתתפים לומדים כיצד להכין בצק מושלם מקמח דורום איטלקי איכותי וביצים טריות, להבין את היחסים המדויקים בין המרכיבים ולשלוט בלישה ידנית מדויקת.

השף מדגים את טכניקות הרידוד בעזרת מרדדת עץ איטלקית ואת שיטת החיתוך המיוחדת, היוצרת את המרקם הדק אך האלסטי של הטונארלי.

בהמשך, עוברים להכנת טירמיסו קלאסי לפי מתכון משפחתי מסורתי. המשתתפים מתרגלים את ההפרדה וההקצפה הנכונה של הביצים, שילוב המסקרפונה האיטלקי המקורי, והנחת שכבות מושלמות עם קפה אספרסו חזק וליקר אמרטו או מרסלה.

הסדנה מסתיימת בארוחה משותפת בה מוגשת הפסטה הטרייה עם אחד משני רטבים קלאסיים – Cacio e Pepe או רוטב עגבניות ובזיליקום, לצד כוס יין איטלקי משובח, והטירמיסו שהוכן במהלך המפגש.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: סדנה זו מושלמת למי שרוצה חוויה אמיתית של המטבח הרומאי – פשוטה, אותנטית ומלאת טעם.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

תכנון ובניית מסלול אישי לאיטליה

תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים.

אנחנו מתעסקים בבניית מסלולים לאיטליה החל מ2016. בנינו יותר מ1000 מסלולים אישיים לאיטליה. כאן תוכלו לראות מה ממליצים עלינו לקוחות שלנו.

מה היתרונות של בניית מסלול אישי לאיטליה?

  • חוסכים לך זמן יקר: מניסיון שלנו לוקח כשבועיים של מחקר מעמיק לבנות מסלול המושלם לאיטליה.

  • מסלול מבוסס על ניסיון אישי ופידבקים של מאות לקוחות: גילויים שאינם מופיעים בשום מדריך.

  • עזרה בבחירת מקומות לינה בהתאם למסלול: נתאים לכם מקומות לינה מומלצים, מתוך מאגר של מקומות לינה בדוקים (כולל בדיקת זמינות בתאריכים שלכם)

  • זמינים עבורכם בזמן הטיול: תמיכה מקצועית לכל שאלה שתתעורר באיטליה

  • קישורים ישירים לוויז (WAZE): לא תצטרכו לחפש חניה (ולהסתכן בקבלת קנסות). לוחצים על קישור ונפתח לכם מסלול מדויק.

  • מחיר קבוע וידוע מראש. השירות עולה 800 ₪. (מחירים מיוחדים עבור מסלולים קצרים (עד 5 ימים)). ולקוחות שלנו טוענים שזה שווה כל שקל ובמקרים רבים חוסך ללקוחות אלפי שקלים (מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, המלצות למקומות לינה יותר זולים, הימנעות מקנסות, וטיפים שיכולים לחסוך הרבה כסף)

פנו אלינו עכשיו כדי לקבל את כל הפרטים להתחיל לתכנן את טיול המושלם שלכם.