סדנאות בישול בטוסקנה
טוסקנה היא הרבה יותר מאזור באיטליה. זהו אוצר של מסורות קולינריות העוברות מדור לדור, והתיירים יכולים לחוות את המטבח הטוסקני האותנטי, ואפילו ללמוד להכין אותו בעצמם. שיעורי בישול בטוסקנה מציעים הזדמנות ייחודת לצלול לתוך העולם של המטבח האיטלקי המסורתי, ללמוד את הסודות של השפים המקומיים, וליצור מנות שייזכרו לכל החיים.
פיצה או פסטה טוסקנית עם שיעור גלידה בחווה
שיעור הבישול הזה מתרחש בחווה טוסקנית ציורית בגבעות מעל פירנצה, ומציג טבילה מקיפה בשלושת העמודים המרכזיים של הקולינריה האיטלקית. התוכנית כוללת לימוד טכניקות להכנת פיצה נפוליטנית מסורתית או פסטה טרייה, יחד עם שליטה בתהליך יצירת הגלידה האותנטית.
מפרטים:
- מיקום: חווה טוסקנית 15 דקות מפירנצה
- מחיר: החל מ-137.57 דולר לאדם
- משך: חצי יום
- קבוצה: מספר משתתפים מוגבל
- כולל: הסעות, תפריט של 3 מנות, יין, מתכונים, תעודה
השיעור מתחיל עם טעימת פוקאצ'ה מסורתית וכוס קיאנטי. שף מקצועי מדגים טכניקות לישה של בצק לפיצה או פסטה, תוך הסבר על המאפיינים האזוריים. המשתתפים שבוחרים בפסטה שולטים ביצירת שלושה סוגי פסטה טרייה מההתחלה, תוך הכנת רטבים קלאסיים כמו פסטו, קרבונרה, אמטריצ'נה וקאצ'ו א פפה. אוהבי הפיצה לומדים לעבוד עם בצק ולבחור תוספות מירקות טריים שגדלים בגני החווה, ואז הפיצה נאפית בתנור עצים מסורתי.
תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים: קישורים ישירים ל-WAZE , חניות, חלוקה לפי ימים ומיקומים גיאוגרפיים, אטרקציות העיקריות והפחות מוכרות, מסעדות האוטנטיות. המלצות למקומות לינה מתוך מאגר של מקומות בדוקים. וכמובן קשר ישיר עם מומחה לטיולים באיטליה.
לבניית מסלול אישי לחצו כאן
השלב האחרון הוא יצירת גלידה קרמית עם מגוון תוספות ורטבים. המשתתפים לומדים לא רק את טכניקת ההכנה, אלא גם את העקרונות המדעיים ליצירת מרקם מושלם. הניסיון מראה שאפילו מתחילים יוצאים עם הבנה ברורה של התהליך וביטחון ביכולתם לשחזר את המנות בבית. האווירה של השיעורים יוצרת תחושה של ארוחה משפחתית, שבה האוכל מוכן באהבה.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
שיעור הכנת לזניה וספגטי (Florence)
הממוקם במרכז ההיסטורי של פירנצה, שיעור הבישול הזה מתמקד בשתי מנות קלאסיות של המטבח האיטלקי. התוכנית כוללת לימוד מפורט של טכניקת הכנת לזניה מסורתית וספגטי ביתי עם רטבים אותנטיים.
מפרט מקצועי:
- מיקום: מרכז פירנצה ההיסטורי
- מחיר: החל מ-$73.40 למשתתף
- משך: 3 שעות
- קבוצה: עד 10 משתתפים
- כולל: מרכיבים, ציוד, יין, קינוח, לימונצ'לו
השיעור מתחיל בשליטה בטכניקת הכנת רטב בשמל, הדורש שמירה מדויקת על יחסי החלב, חמאה, קמח, מלח ואגוז מוסקט. המשתתפים לומדים לשלב נכון בשמל עם רגו ודפי פסטה ביתיים ליצירת לזניה מסורתית. במקביל נלמד יצור ספגטי ורטב עגבניות קלאסי "פומרולה".
המדריכים מדגימים לא רק מיומנויות מעשיות, אלא גם חולקים ידע על ההקשר התרבותי של המנות. טבחים מתחילים שולטים בקלות בהוראות הודות למתודולוגיית הוראה ברורה. האווירה הרגועה מעודדת למידה יעילה, והמשתתפים מקבלים הזדמנות ליישם את הידע שנרכש באווירה ידידותית.
לאחר ההכנה כולם מתיישבים לשולחן משותף לטעימת המנות שנוצרו בליווי יין אדום אורגני מקומי. השיעור מסתיים בטעימת קינוח שוקולד וכוסית לימונצ'לו.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
שיעור בישול טוסקני מסורתי
שיעור הבישול הזה מתקיים במטבח משפחתי אותנטי של בית חווה טוסקני ומציע צלילה עמוקה למטבח המסורתי של האזור. התוכנית מבוססת על מתכונים המועברים דרך הדורות וכוללת הכנת ארוחת צהריים מלאה של 5-6 מנות.
מפרט מקצועי:
- מיקום: בית חווה ליד סאן ג'ימיניאנו
- מחיר: החל מ-$131.84 למשתתף
- משך: יום מלא
- כולל: כל המנות, יינות מקומיים, התאמה להגבלות תזונתיות
- נגישות: מותאם לכיסאות גלגלים
התפריט משתנה בהתאם לעונה ולמוצרים המקומיים. שיעור טיפוסי כולל הכנת סוגים שונים של ברוסקטות עם עגבניות ושמן זית אקסטרה וירג'ין, טעימת גבינות מקומיות עם ריבות ודבש. החלק העיקרי מוקדש ליצור פיצ'י או טליאטלה ביד עם רטבים שונים.
פולביו, מוביל השיעור, קשוב במיוחד לילדים ומסביר בסבלנות כל שלב בתהליך. המשתתפים לומדים את האיזון הנכון של התבלינים להשגת טעם הרמוני ומקבלים מיומנויות מעשיות שקל לשחזר בבית. אווירת השיעורים מזכירה ארוחת משפחה מסורתית, שבה האורחים מרגישים חלק מהמשפחה האיטלקית.
כל אחת מ-5-6 המנות מוגשת עם יינות טוסקניים מקומיים מתאימים. המשתתפים לא רק לומדים לבשל, אלא גם מקבלים הבנה איך אמור לטעום אוכל טוסקני אמיתי.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
שיעור בישול פסטה טרייה בחווה טוסקנית (Volterra)
במיקום הכפרי של וולטרה, תוכנית זו מתמקדת בייצור פסטה טרייה באמצעות מתכונים מסורתיים של סבתות. השיעור מתקיים בחווה פעילה, תוך שימוש במרכיבים שגדלו במקום.
מפרט:
- מיקום: Agriturismo בפצ'ולי
- מחיר: החל מ-€118.57 למשתתף
- משך: שעתיים
- קבוצה: קבוצות קטנות
- כלול: מדריך, כלים, מרכיבים, יין
- נגישות: מותאם לכיסאות גלגלים
התוכנית מכסה ייצור של שלוש צורות פסטה מסורתיות – פסטה ממולאת ושני סוגי פסטה מביצים. לוצ'יה, מדריכת השיעור, שומרת על המשתתפים במסלול הנכון ומבטיחה תוצאה מעולה אפילו למתחילים. הגישה שלה משלבת תהליך למידה עם אלמנט בידורי, ויוצרת אווירה של כיף לאורך כל השיעור.
תדמיינו לכם- אתם מטיילים באיטליה ויש לכם מסלול pdf מוכן, עם כל המידע הנחוץ עבורכם במקום אחד. חלוקה לפי ימים, אטרקציות, כתובות, חניונים, קישורים ישירים לוויז (ללא צורך בהכנסת הכתובות באיטלקית), מסעדות, המלצות למקומות לינה ועוד. פשוט להוריד מעצמכם את הלחץ- כל המידע הנחוץ במקום 1 נגיש וקל לתפעול.
לבחירת מסלול לחצו כאן
לאחר ההכנה, הפסטה מוגשת עם רטבים מסורתיים ויין "דיאצ'רוני" מעולה. המשתתפים מעורבים באופן פעיל בתהליך ההכנה ומתקשרים עם השפים, החולקים אנקדוטות ועובדות מעניינות על המטבח הטוסקני המסורתי. התוכנית מתקיימת באווירה שמחה וחגיגית, האופיינית לארוחת משפחה טוסקנית טיפוסית.
בסיום השיעור, המשתתפים מקבלים מיומנויות שיוכלו ליישם בקלות בבית, וכן שאריות פסטה ארוזות לצריכה נוספת.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
Wanna Be Italiano – שיעור הבישול המקורי וסיור השוק (Florence)
שיעור הבישול הזה מציע חוויה מקיפה שמשלבת סיור בשוק המרכזי של פירנצה עם שיעור בישול מעשי. התוכנית מתחילה בסיור בשוק התוסס בליווי שפים מקומיים לבחירת מרכיבים טריים, ואז ממשיכה לבית הספר לבישול ללימוד הכנת מנות טוסקניות קלאסיות.
פרטים מקצועיים
- מיקום: מרכז פירנצה והשוק המרכזי
- מחיר: החל מ-$97.44 למשתתף
- משך: 5 שעות (חצי יום)
- קבוצה: עד 20 משתתפים
- כולל: סיור בשוק, טעימות, יין קיאנטי ללא הגבלה, חוברת מתכונים דיגיטלית, תעודה
- מתאים: צמחונים (אין בשר או דגים, חלק מהמנות מכילות ביצים)
השיעור מתחיל במפגש עם השף-מדריך וחברי הכיתה במרכז פירנצה, ואז יוצאים לשוק המרכזי הסמוך. במהלך הביקור בשוק, המשתתפים פוגשים ספקים מקומיים ולומדים על בשרים מקומיים ומוצרים אומנותיים המשמשים במטבח המקומי. זהו חלק חשוב בהבנת המקורות והאיכות של המרכיבים הטוסקניים.
לאחר איסוף כל המרכיבים הדרושים לארוחה, המשתתפים הולכים לבית הספר לבישול. השף מספק עצות לאורך הדרך וטעימות מהשוק לנשנוש. המשתתפים חוגרים סינרים ומתחילים לעבוד תחת הדרכת השף, לומדים להכין ארוחת צהריים איטלקית טעימה.
השכרת רכבים באיטליה במחירים הכי אטרקטיביים ובלעדיים רק לגולשי האתר שלנו ב3 אופציות אפשריות: שתי חברות השכרת רכבים ישראליות המובילות בשוק ואופציה מיוחדת להשכרת רכב דרך סוכן אישי עם יחס VIP!
לבדיקת מחירים לחצו כאן
התפריט כולל הכנת ברוסקטה, פסטה כמו רביולי מהתחלה ורטבים טריים, וקינוח טירמיסו. אליס, אחת המדריכות, מפגינה מיומנויות הוראה יוצאות דופן והופכת את תהליך יצירת הטליאטלה, הרביולי והטירמיסו לחוויה מעולה. הגישה המעשית מאפשרת למשתתפים ליהנות מהאוכל שיצרו במהלך הכיתה.
כשהארוחה מוכנה, כולם מתיישבים בחדר האוכל ומרימים כוסית עם חברים חדשים עם יין קיאנטי ונהנים מהיצירות שלהם. השיעור מתנהל בכל תנאי מזג האוויר ומתאים גם לנוער מעל גיל 18 (נוער מתחת לגיל 18 חייב להיות בליווי מבוגר).
המשתתפים יוצאים עם תיאבון וחושי טעם מסופקים, תעודה וחוברת מתכונים דיגיטלית, כדי שיוכלו לבשל את המנות האלה שוב עבור חברים ומשפחה. החוויה מתאפיינת באווירה מהנה ואינפורמטיבית, שבה המשתתפים לומדים לא רק טכניקות בישול אלא גם על התרבות הקולינרית המקומית.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
ללמוד איך להכין טליאטלה טוסקנית מסורתית (Florence)
הצטרפו למארחת איטלקית מקומית למפגש בישול ביתי במרכז פירנצה, שם תוכלו ללמוד את תהליך השלב-אחר-שלב של יצירת פסטה טרייה מושלמת. התוכנית מתמקדת בהכנת פסטה מסורתית טוסקנית באווירה נינוחה ונוחה, מוקפת במרכיבים הטובים ביותר של טוסקנה – מיין ובירה ועד עשבי תיבול טריים, שמן זית וירקות.
מפרט מקצועי:
- מיקום: מרכז פירנצה, בית פרנצ'סקה
- מחיר: החל מ-$78.68 למשתתף
- משך: חצי יום
- קבוצה: קבוצה קטנה
- כולל: ארוחת צהריים 3 מנות, יין, אפריטיף
- מאפיינים: אווירה ביתית עם הכלב פיגרו
פרנצ'סקה מנהלת את השיעורים בדירתה היפה, ויוצרת אווירה ביתית אותנטית. המשתתפים לומדים את סודות המטבח הטוסקני באווירה נינוחה ורגועה, מוקפים בחומרי הגלם הטובים ביותר של טוסקנה – מיין ובירה ועד עשבי תיבול טריים, שמן זית וירקות.
החלק העיקרי של השיעור מוקדש ליצירת טליאטלה ביתית יפה מהתחלה, והכנת מנות מקומיות מקסימות שמשתנות בהתאם לעונה. פרנצ'סקה מציגה מיומנויות הדרכה יוצאות דופן ומקצועיות, שהופכות את תהליך הלמידה לקל אפילו למתחילים. אהבתה של פרנצ'סקה לאוכל ולאמנות ברורה לאורך כל השיעור, והמשתתפים מקבלים מיומנויות שהם מתכננים ליישם בבית. האווירה כל כך חמה שרבים מביעים רצון לחזור לביקור הבא בפירנצה.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
שיעור הכנת פסטה ביתית וארוחת צהריים (Chianti)
ממוקם באזור הכפרי של קיאנטי, שיעור הבישול הזה מציע חוויה טוסקנית אותנטית באווירה משפחתית. התוכנית מנוהלת על ידי ולנטינה, אנה והחברים הפרוותיים שלהם, ומטבילה את האורחים במסורות עתיקות ובמטבח מעודן.
מפרט מקצועי:
- מיקום: בית חווה בקיאנטי
- מחיר: החל מ-$110.10 למשתתף
- משך: 4 שעות
- קבוצה: עד 8 משתתפים
- כולל: מתנה לזיכרון, מתכונים מסורתיים, ארוחה מלאה, יין קיאנטי
התוכנית מתמקדת באמנות יצירת פסטה ביתית וקינוחים טוסקניים ממתכונים בני דורות. המשתתפים מתרגעים בגני החווה, נהנים מנשנושים כמו פאפה אל פומודורו ופטונטה. ארוחת צהריים מענגת ממתינה, הכוללת פסטה טרייה שהוכנה, וקינוחים נפלאים, הכל בליווי יין קיאנטי משובח מכרם המשפחה ישירות.
אנמריה וולנטינה יוצרות מרחב מקסים למשתתפים. הבישול מוסבר באיטיות וקל מאוד ליישום. הן מכינות שלושה סוגי פסטה וקינוח. לפני שהאורחים מגיעים, הן מכינות מנות ראשונות, רטבים לפסטה וקינוח נוסף. לאחר הבישול מתקיימת ארוחת צהריים בחוץ הכוללת יין אדום וקפה.
האווירה היא של בית משפחתי אמיתי, שבו האורחים מרגישים כמשפחה, מוקפים באוכל יפה ובמתכונים שהן חולקות מהנונה שלהן. אנמריה וולנטינה משקיעות הרבה אהבה ופרטים מיוחדים באירוח ובהכנת האוכל, סוג של תשומת לב שנמצא רק באיטליה.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
סדנת בישול קבוצתית קטנה בחווה בטוסקנה (Siena)
בלב מסורות הקולינריה הטוסקניות, סדנת בישול בת ארבע שעות זו מעניקה למשתתפים הזדמנות לטבול את עצמם בתענוגות הקולינריים המקומיים. בהנחיית שף מוכשר ורב-לשוני, המשתתפים יגלו את סודות המטבח הטוסקני האהוב מאחורי מנות מסורתיות, תוך שימוש במרכיבים טריים ואותנטיים.
מפרט מקצועי:
- מיקום: בית חווה בסיינה
- מחיר: החל מ-$129.86 למשתתף
- משך: 4 שעות
- מדריך: רב-לשוני
- כולל: כל המרכיבים, שיעור עם שף מקומי, ארוחה עם משקאות
המשתתפים לומדים את טכניקות הבישול הטוסקניות המסורתיות, מרכיבים בסיסיים המשמשים במנות אהובות, והדרך הקסומה שבה טבחים מקומיים יוצרים את הארוחות הטעימות שלהם. הם מתנסים בהכנת פסטה ביתית כמו פיצ'י וסוגים שונים של ברוסקטה או קרוסטיני, ויוצאים עם ידע חדש על שילוב הטעמים הטוסקניים בארוחות הערב הביתיות שלהם.
במהלך הסדנה, המשתתפים נכנסים למטבח, חובשים סינרים, ומתחילים לבשל! השף סימונה הוא מדריך מצוין, ידידותי מאוד, ועוזר מאוד. הוא מלא בידע, סבלני, מצחיק, ומאפשר למשתתפים לחוות את המטבח הטוסקני במלואו.
הסדנה מתרחשת בסביבה יפה וקסומה, עם אווירה רגועה ומהנה. היא אידיאלית למבוגרים וילדים כאחד, ומציעה חוויה פנטסטית במהלך טיול של 20 יום באיטליה.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
שיעור בישול פסטה ופיצה (Cortona)
הצטרפו לסדנת בישול מהנה בקורטונה, שבה תוכלו ללמוד לבשל בדרך הטוסקנית. המשתתפים מכינים ארוחה שלמה עם רטבים ים תיכוניים טעימים, ואז נהנים מהיצירות שלהם על מרפסת חיצונית.
מפרט מקצועי:
- מיקום: קורטונה
- מחיר: החל מ-$124.22 למשתתף
- משך: 2.5 שעות
- קבוצה: עד 8 משתתפים
- כולל: שיעור מעשי, כל האוכל והמרכיבים לבישול
המשתתפים מגיעים למטבח, חובשים סינרים, ואז מתחילים לבשל! השפית המקומית, סימונטה, מלמדת כל מה שצריך לדעת כדי להכין פיצות ופסטה טעימות, תוך שהיא עוזרת כל הזמן. לפסטה אפשר לבחור בין רביולי או טליאטלה.
הקבוצות הכי גדולות לטיולים באיטליה בפייסבוק וב- WhatsApp בהן תוכלו למצוא טיפ שבועי מהמומחים שלנו, מקומות מיוחדים ונדירים שלא תמצאו בשום מקום אחר, אפשרות לקבל תשובות לשאלות מהמומחים שלנו ומהמטיילים המנוסים ביותר, מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, מבחר מסלולים של מטיילים משתפים, ועוד המון מידע שישפר את הטיול שלכם לאיטליה!
להצטרפות לקהילות של ׳המומחים לאיטליה׳ לחצו כאן
מההתחלה ועד הסוף, המשתתפים עוקבים אחר כל השלבים בתהליך. לאחר שכל המנות מוכנות ומתבשלות, הם יכולים ליהנות מטיול בגן החיצוני. הגן יפהפה, מלא במגוון רחב של ורדים, ומאפשר למשתתפים ליהנות מהם תוך כדי טיול בגן.
כשמזג האוויר יפה, ארוחת הצהריים או הערב יכולה להיות מוגשת על המרפסת החיצונית, כדי להעריץ את השקיעה (במקרה של ערב) מעל הגבעות הטוסקניות, בליווי ציוץ ציפורים. כמובן שאפשר גם ליהנות מכוס יין טוב מרשימת היינות של למעלה מ-85 יינות טוסקניים מקומיים.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
ללמוד איך להכין פיצה טוסקנית אותנטית (Barberino Val d'Elsa)
חוויה מלאה של יצירת פיצה עם לוקה והצוות שלו, לחקור את הכפר, לחשוף את הסודות. שיעור הבישול הזה מתמקד ביצירת פיצה טוסקנית אותנטית תוך חקירת הכפר הציורי ברברינו ואל ד'אלסה.
פרטים:
- מיקום: ברברינו ואל ד'אלסה
- מחיר: החל מ-$101 לאדם
- משך: 3 שעות 45 דקות
- שפות: איטלקית ואנגלית
- מיוחד: סיור בכפר ופיצה מתוקה בסוף
השיעור מתחיל בהכנת בצק מושלם עם הדרכה של לוקה. המשתתפים לומדים טכניקות שונות ליצירת הפיצה שלהם ובוחרים מרכיבים אורגניים ומוצרים טוסקניים איכותיים. הם לומדים לרדד את הבצק ולתבל את הפיצה עם מרכיבים איכותיים.
במהלך השיעור, מתקיים טיול מקסים בכפר הביניימי ברברינו ואל ד'אלסא. המשתתפים מגלים את המאפיינים הטיפוסיים של האזור ולומדים על ההיסטוריה והתרבות המקומיות. לוקה מספר סיפורים מעניינים ועובדות מהנות על המקום.
הפיצה נאפית בתנור חשמלי בהדרכתו של לוקה, והמשתתפים נהנים מטעימת הפיצה שיצרו במו ידיהם. הפתעה מיוחדת מחכה בסוף – פיצה מתוקה שמכינה סוף בלתי צפוי ומהנה לחוויה.
לוקה מקבל את האורחים בזרועות פתוחות ויוצר אווירה חמימה ומשפחתית. המשתתפים נהנים ממשקאות רבים לאורך השיעור, ולוקה אפילו מסיע אותם בחזרה למקום השהייה באופן אישי. החוויה משלבת לימוד מעשי, גילוי תרבותי, וטעימות מעולות באווירה חמה וידידותית.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
שיעורי בישול בטוסקנה מציעים הרבה יותר מלימוד טכניקות קולינריות – הם מהווים דרך ייחודית להכיר את התרבות האיטלקית העמוקה ואת המסורות המשפחתיות העתיקות. כל שיעור הוא חוויה מקיפה המשלבת למידה מעשית, גילוי תרבותי, וטעימות מעולות באווירה חמימה וידידותית.
המגוון הרחב של השיעורים – מפירנצה הקוסמופוליטית ועד לכפרים הקטנים והמבודדים של קיאנטי – מאפשר לכל תייר למצוא את החוויה המתאימה לו. בין אם מדובר בשיעור אינטימי בבית פרטי או בסדנה גדולה יותר בחווה, כולם חולקים מכנה משותף: תשוקה אמיתית לאוכל, הכנסת אורחים חמה, ורצון להעביר את אוצרות המטבח הטוסקני לדור הבא.
תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים. אנחנו מתעסקים בבניית מסלולים לאיטליה החל מ2016. בנינו יותר מ1000 מסלולים אישיים לאיטליה. כאן תוכלו לראות מה ממליצים עלינו לקוחות שלנו. מה היתרונות של בניית מסלול אישי לאיטליה? חוסכים לך זמן יקר: מניסיון שלנו לוקח כשבועיים של מחקר מעמיק לבנות מסלול המושלם לאיטליה. מסלול מבוסס על ניסיון אישי ופידבקים של מאות לקוחות: גילויים שאינם מופיעים בשום מדריך. עזרה בבחירת מקומות לינה בהתאם למסלול: נתאים לכם מקומות לינה מומלצים, מתוך מאגר של מקומות לינה בדוקים (כולל בדיקת זמינות בתאריכים שלכם) זמינים עבורכם בזמן הטיול: תמיכה מקצועית לכל שאלה שתתעורר באיטליה קישורים ישירים לוויז (WAZE): לא תצטרכו לחפש חניה (ולהסתכן בקבלת קנסות). לוחצים על קישור ונפתח לכם מסלול מדויק. מחיר קבוע וידוע מראש. השירות עולה 800 ₪. (מחירים מיוחדים עבור מסלולים קצרים (עד 5 ימים)). ולקוחות שלנו טוענים שזה שווה כל שקל ובמקרים רבים חוסך ללקוחות אלפי שקלים (מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, המלצות למקומות לינה יותר זולים, הימנעות מקנסות, וטיפים שיכולים לחסוך הרבה כסף) פנו אלינו עכשיו כדי לקבל את כל הפרטים להתחיל לתכנן את טיול המושלם שלכם.תכנון ובניית מסלול אישי לאיטליה