סדנאות בישול בפיימונטה

אזור פיימונטה, הממוקם בצפון-מערב איטליה, הוא מוקד קולינרי עולמי המשלב מסורת אותנטית עם חדשנות גסטרונומית. האזור מציע מגוון עשיר של מאסטר קלאסים קולינריים בסביבות ייחודיות – מבתים היסטוריים פרטיים ועד גנים פנורמיים המשקיפים על הנוף הפיימונטזי. סדנאות אלה מספקות הזדמנות נדירה להכיר מקרוב את המטבח האיטלקי המסורתי, ללמוד טכניקות מסורתיות, ולהתחבר לתרבות הקולינרית המקומית.

טורינו (Turin): סדנת פסטה וטירמיסו קבוצתית עם Cesarine

סדנאות בישול בפיימונטה

סדנת הבישול האותנטית הזו, שמאורגנת על ידי Cesarine, מספקת חוויה משפחתית אמיתית בבתים פרטיים של משפחות מקומיות. המארחים, חברים ברשת Cesarine, פותחים את בתיהם ומשתפים מתכונים שעברו מדור לדור במשך דורות.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ-153.89 דולר למשתתף
  • קבוצה: עד 12 משתתפים
  • כולל: אפריטיבו איטלקי, יינות ונקטרים
  • משך זמן: 3-4 שעות
  • תוצרים: שני סוגי פסטה וטירמיסו
  • סביבה: בית משפחתי אותנטי

הסדנה מתחילה בטקס אפריטיבו איטלקי מסורתי עם פרוסקו וכיבוד קל, מה שיוצר קשר מיידי בין המשתתפים למארחים. הייחודיות של הסדנה הזו היא המתכונים הסודיים שנמסרו מדור לדור ולא פורסמו מעולם. המשתתפים לומדים טכניקות לעיצוב בצק פסטה עתיקות, כולל שני סוגי פסטה שונים – ממולאת ומעוצבת – תוך קבלת טיפים מקצועיים מהמארחים המנוסים. הכנת הטירמיסו כוללת טכניקות מיוחדות שנשמרות במשפחות במשך עשרות שנים, לא הגרסאות המסחריות הרגילות. הסדנה מסתיימת בארוחה משפחתית חמה סביב שולחן ביתי, עם יינות מקומיים ושיחות אמיתיות על החיים באיטליה – חוויה שלא ניתן למצוא במסעדות או באולפני בישול מסחריים.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

אגם מג'ורה (Lake Maggiore): סדנת בישול בבית מקומי

סדנאות בישול בפיימונטה

סדנה ייחודית זו מתקיימת באזור אגם מג'ורה ומציעה שילוב מדהים של בישול מסורתי ונוף טבעי עוצר נשימה. המשתתפים לומדים להכין פסטה טרייה ושני סוגי פסטה, לצד הכנת טירמיסו קלאסי, בהדרכתה של מארחת מקומית מנוסה מרשת Cesarine.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ-158 דולר למשתתף
  • משך זמן: 3 שעות
  • כולל: אפריטיבו, ארוחה מלאה, משקאות
  • התמחות: רידוד 'ספוליה' ידני
  • אווירה: בית מקומי עם נוף לאגם

תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים: קישורים ישירים ל-WAZE , חניות, חלוקה לפי ימים ומיקומים גיאוגרפיים, אטרקציות העיקריות והפחות מוכרות, מסעדות האוטנטיות. המלצות למקומות לינה מתוך מאגר של מקומות בדוקים. וכמובן קשר ישיר עם מומחה לטיולים באיטליה.   לבניית מסלול אישי לחצו כאן

הסדנה מתמקדת בלימוד טכניקת הרידוד הידנית המסורתית של בצק הפסטה ('ספוליא'), טכניקה שכמעט נעלמה מהמטבחים המודרניים ונשמרת רק אצל סבתות באזורי האגמים. הייחודיות של המיקום מספקת רקע טבעי מדהים שמשנה לחלוטין את האווירה. המשתתפים נהנים מהדרכה אישית ומאווירה משפחתית חמה, כשהנוף הטבעי המדהים מוסיף ממד אסתטי מיוחד לחוויה. הסדנה כוללת אפריטיבו איטלקי עם פרוסקו וכיבוד מול האגם, ומסתיימת בארוחת צהריים או ערב משותפת במרפסת עם נוף לאגם, בליווי יינות איטלקיים נבחרים.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

גנואה (Genoa): מאסטר קלאס פסטה ופסטו עם שף מקומי

סדנאות בישול בפיימונטה

ג'נובה, הממוקמת בחוף הליגורי, מציעה סדנת פסטה ופסטו אותנטית עם שף מקצועי. הסדנה מתקיימת בארמון היסטורי במרכז העיר, עם נוף פנורמי של העיר והים הליגורי. המיקום בקומה החמישית ללא מעלית מוסיף נופך של הרפתקה לחוויה.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ-101.40 דולר למשתתף
  • קבוצה: מקסימום 6 משתתפים
  • כולל: ארוחת צהריים, משקאות, קינוח
  • התמחות: פסטה פרסקה ופסטו קלאסי
  • סביבה: ארמון היסטורי עם מרפסת פנורמית

הסדנה מתחילה בהכנת פסטו גנואה אותנטי באמצעות מכתש שיש עתיק ועלי עץ זית מסורתיים. השף מלמד את המשתתפים את הסודות לבחירת עלי בזיליקום טריים שנקטפו בבוקר, ומדגים את הטכניקה המדויקת לכתישה. לאחר מכן, המשתתפים מכינים 'פיקאג'ה', פסטה ל'יגורית' רחבה דמוית טליאטלה, שנעשית רק באזור זה בטכניקה מיוחדת של גלגול. המיקום בארמון ההיסטורי מוסיף ממד של אצילות ומסורת, והנוף הפנורמי מהמרפסת מאפשר לראות את כל ג'נובה ואת הים הליגורי. הסדנה מסתיימת בארוחה במרפסת עם יינות מקומיים וליקר גנואה מסורתי.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

טורינו (Turin): סדנת בישול בבית השף מטאו קמבולי

סדנאות בישול בפיימונטה

חוויה קולינרית ייחודית זו מתקיימת בדירתו הפרטית של השף מטאו קמבולי מסרדיניה, המתגורר בטורינו. השף, חבר בברית השפים של סלואו פוד, משלב את שורשיו הקולינריים עם טעמים גלובליים ומתמחה במוצרים עונתיים, מקומיים ואורגניים. המיוחד בסדנה זו הוא השילוב בין מטבח פיימונטי מסורתי ומודרני, שיוצר פוזיה שלא תמצאו במקום אחר.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ-88 דולר לאדם
  • מארח: מטאו קמבולי, שף מקצועי
  • כולל: מנת פתיחה, פסטה בעבודת יד, קינוח מקומי
  • התמחות: מטבח פיימונטי מסורתי ומודרני
  • סביבה: דירה יפהפייה עם אזורי בישול ואוכל נפרדים

הסדנה מתחילה בהכנת מנה אייקונית כמו באניה קאודה – מנה פיימונטית מסורתית של ירקות טריים עם רוטב חם של שום ואנשובי, בגרסה מודרנית עם טוויסט סרדיני. הדבר המעניין ביותר הוא נוכחותה של בתו הקטנה אלבה, שמשתתפת בסדנה ומלמדת את המשתתפים מילים בסיסיות באיטלקית, ויוצרת אווירה משפחתית אמיתית. השף חולק טכניקות בישול מודרניות לשימור טעמים וחומרי מזון, תוך שימוש בשיטות עתיקות שלמד מסבתו הסרדינית. הסדנה מציעה בחירה בין שלושה קינוחים מקומיים שונים: טירמיסו קלאסי, 'בונה' פיימונטי (פודינג שוקולד עם אמרטו) או מוס 'ביצ'רין' על בסיס המשקה הטורינו המפורסם. הסדנה מתקיימת בדירתו היפהפייה עם מעבר חלק בין אזור הבישול לאזור האוכל, ומסתיימת בארוחה משותפת עם יינות מהאזור וסיפורים על המזון כגשר תרבותי.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

גנואה (Genoa): סדנת בישול גנואית עם ארוחת צהריים במרפסת

סדנאות בישול בפיימונטה

סדנת בישול קולינרית אותנטית מתקיימת בארמון היסטורי בג'נובה, המתמחה במטבח הליגורי המסורתי. הסדנה מתמקדת בהכנת פסטה טרייה ג'נובזית ופסטו אותנטי, ומתקיימת בגינה פרטית יפה עם נוף לנמל ג'נובה. הדבר המפתיע ביותר הוא הנוכחות של צבי בר במתחם, המוסיפים קסם מיוחד ומושכים במיוחד למשפחות עם ילדים.

פרטים:

  • מחיר: החל מ-82.31 דולר למשתתף
  • כולל: ארוחת צהריים, יין, מים בבקבוקים
  • התמחות: קורצ'טי, טסטארולי או טרופי עם פסטו
  • סביבה: גינה גג פנורמית המשקיפה על הכיכר

תדמיינו לכם- אתם מטיילים באיטליה ויש לכם מסלול pdf מוכן, עם כל המידע הנחוץ עבורכם במקום אחד. חלוקה לפי ימים, אטרקציות, כתובות, חניונים, קישורים ישירים לוויז (ללא צורך בהכנסת הכתובות באיטלקית), מסעדות, המלצות למקומות לינה ועוד. פשוט להוריד מעצמכם את הלחץ- כל המידע הנחוץ במקום 1 נגיש וקל לתפעול.   לבחירת מסלול לחצו כאן

המשתתפים לומדים על המרכיבים והמסורות הקולינריות המקומיות, חווים במו ידיהם את הכנת הפסטה הטרייה והפסטו האותנטי. הדבר המיוחד ביותר הוא ללמוד שלוש סוגי פסטה שונים באותה סדנה – קורצ'טי (מטבעות פסטה מוטבעים), טסטארולי (פסטה דמוית קריפ), וטרופי (פסטה מסולסלת בצורת בורג), כשכל אחד דורש טכניקה שונה לחלוטין. הגינה הנסתרת מוצלת על ידי עצי ענבים, לימון ותפוח, ויוצרת אווירה של נווה מדבר בלב העיר. דבר נוסף מרתק הוא השימוש בכלים מסורתיים בני מאות שנים – מכתשי שיש עתיקים ועלי עץ זית שעברו מדור לדור. המיקום המיוחד מאפשר נוף פנורמי של נמל ג'נובה והים הליגורי. הסדנה מסתיימת בארוחת צהריים במרפסת הפנורמית, עם יינות מקומיים נבחרים ואווירה של סודיות וקסם בלב העיר ההיסטורית.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

טורינו (Turin): חוויית אוכל בבית מקומי

סדנאות בישול בפיימונטה

חוויה קולינרית אינטימית וביתית בבית משפחה מקומית בטורינו, הכוללת הדגמה בלעדית של בישול וטעימה של מתכונים מסורתיים שנשמרו בספרי בישול משפחתיים במשך דורות. החוויה מספקת חיבור אמיתי למשפחות איטלקיות מקומיות ולחמימות האירוח האיטלקי.

פרטים:

  • מחיר: החל מ-100 דולר למשתתף
  • כולל: תפריט 4 מנות פרטי, משקאות, הדגמת בישול
  • משך זמן: 3 שעות
  • התמחות: מתכונים משפחתיים מסורתיים
  • סביבה: בית פרטי עם אווירה משפחתית חמה

החוויה כוללת תפריט מקיף של 4 מנות: מנת פתיחה, פסטה, מנה עיקרית עם תוספת וקינוח, מוגשים עם מבחר יינות אדומים ולבנים מהמרתפים האזוריים וקפה. הדבר המעניין ביותר הוא השלב של ההדגמה האינטראקטיבית – המשתתפים לא רק צופים אלא משתתפים בפעילויות הבישול, קוצצים ירקות, מערבבים רטבים ולומדים סודות שעברו מדור לדור. בנוסף, הסיפורים המשפחתיים שמלווים כל מנה יוצרים חוויה רגשית – כל מתכון מגיע עם סיפור על הסבתא שיצרה אותו, על מקורו ועל הזיכרונות המשפחתיים הקשורים אליו. המארחים משתפים בחוויות אישיות, מסורות משפחתיות ואף מציגים תמונות ישנות הקשורות למתכונים. האווירה הביתית והחמה יוצרת חיבור אמיתי למשפחה המארחת ולתרבות האיטלקית האותנטית, ויוצרת זיכרונות שנשארים הרבה מעבר לאוכל עצמו.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

גנואה (Genoa): לימוד הכנת פסטה עם פסטו

סדנאות בישול בפיימונטה

ג'נובה, ידועה במטבח הליגורי האותנטי שלה, מציעה סדנה מקצועית ייחודית בהכנת פסטה טרייה ופסטו באמצעות כלים מסורתיים. הסדנה מועברת על ידי אלסנדרו וויויאנה, מדריכי בישול מנוסים שגרים בג'נובה במשך עשור. גולת הכותרת של הסדנה היא לימוד הכנת חמישה סוגי פסטה שונים, כולל קורצטי, טרנטה, ניוקי, טסטארולי וטרופי, באותו שיעור, מה שלא מקובל בסדנאות אחרות.

מפרט מקצועי:

  • מארחים: אלסנדרו וויויאנה
  • משך: 3-4 שעות
  • כולל: לישה, עיצוב פסטה, הכנת פסטו, ארוחת צהריים
  • התמחות: קורצטי, טרנטה, ניוקי, טסטארולי וטרופי
  • סביבה: ארמון היסטורי עם מרפסת פנורמית
  • שפות: איטלקית ואנגלית

השכרת רכבים באיטליה במחירים הכי אטרקטיביים ובלעדיים רק לגולשי האתר שלנו ב3 אופציות אפשריות: שתי חברות השכרת רכבים ישראליות המובילות בשוק ואופציה מיוחדת להשכרת רכב דרך סוכן אישי עם יחס VIP!   לבדיקת מחירים לחצו כאן

 

המשתתפים לומדים ללוש בצק פסטה טרייה ולעצב חמישה סוגי פסטה מסורתיים שונים, כשכל סוג דורש טכניקה שונה. הדבר המרתק ביותר הוא הלימוד המעמיק של טכניקת הטרופי – פסטה מסובכת בצורת בורג, שנעשית באמצעות טכניקה ייחודית שלוקח שנים לשלוט בה. חלק מרכזי מהסדנה מוקדש להכנת פסטו בכלים מסורתיים עתיקים – מכתש שיש ועלי עץ זית שהועברו במשפחות במשך מאות שנים, כאשר המדריכים מסבירים את הפיזיקה מאחורי הטכניקה ואת ההבדל בטעם בין פסטו שנעשה ביד לבין זה שנעשה במכשיר חשמלי.

מיקום הסדנה בארמון היסטורי עם גישה למרפסת פנורמית המציעה נוף מרהיב של ג'נובה כולה. הסדנה מסתיימת בארוחת צהריים משותפת במרפסת הפנורמית, כשכל משתתף יכול לטעום את כל חמשת סוגי הפסטה שהכין בעצמו.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

לוואנטו (Levanto): קורס פסטו

סדנאות בישול בפיימונטה

סדנה ייחודית זו, המתקיימת בלוונטו, מתמקדת בהכנת פסטו גנואי אותנטי תוך שעה. המשתתפים לומדים את המתכון האותנטי לפסטו גנואי תוך שימוש בכלים מסורתיים, ומערבבים בזיליקום טרי, אגוזי צנובר, שום, פרמזן ושמן זית כדי ליצור את הרוטב הליגורי הקלאסי.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ-52.49 דולר למשתתף
  • משך זמן: שעה אחת
  • כולל: קורס פסטו, טעימה עם יין, תוצרים מקומיים
  • התמחות: פסטו גנואי מסורתי עם כלים מסורתיים
  • קבוצה: עד 30 משתתפים

הסדנה מתחילה בסגנון איטלקי עם כוס יין מבעבע וברוסקטה עם שמן זית מקומי, ואז עוברת ללימוד הכנת פסטו עם כלים מסורתיים. הייחוד הראשון של הסדנה הזו הוא המיקום בחנות ייחודית "לה ניק'יה פסטיפרה" – החנות היחידה בעולם המתמחה אך ורק במוצרי פסטו, ונוצרה כמוזיאון חי למסורת הפסטו הליגורי. הייחוד השני הוא טעימת מגוון סוגי פסטו במהלך הסדנה – לא רק הקלאסי, אלא גם גרסאות מיוחדות עם אגוזי מלך, עם עגבניות מיובשות ועם זיתים, המאפשרות הבנה מעמיקה של ההבדלים בטעמים. המשתתפים לומדים לשטוף ולנגב עלי בזיליקום טריים באופן מדויק, לכתוש אותם עם מלח, אגוזי מלך ושום בסדר מסוים, ואז לערבב גבינת פרמזן ושמן זית כתית מעולה בתנועות מסורתיות. הסדנה מסתיימת בכוס יין לבן ובמבחר תוצרים מקומיים נדירים כמו זיתי טג'אסקה שחורים קטנים, ברוסקטה עם אנשובי וקינוח לימונצ'ינו מקומי.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

טורינו (Turin): סדנת הכנת ורמוט אינטראקטיבית בקאזה מרטיני

סדנאות בישול בפיימונטה

סדנה ייחודית מתקיימת בבית מרטיני ההיסטורי בטורינו, עיר הולדתו של הורמוט באמצע המאה ה-18. המשתתפים לומדים את סודות הורמוט, איזונו, ויוצרים את היצירות שלהם. הסדנה מועברת על ידי מאסטר מרטיני מקצועי. העובדה המדהימה ביותר היא שזו הסדנה היחידה בעולם המתקיימת במקום הולדתו של הורמוט.

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ-41 דולר למשתתף
  • משך זמן: שעה אחת
  • כולל: ציוד ומרכיבים, טעימת ורמוט, בקבוק ביתי
  • התמחות: ורמוט – יין מועשר ארומטי עם צמחי מרפא
  • תוספת: כניסה למוזיאוני קאזה מרטיני

הקבוצות הכי גדולות לטיולים באיטליה בפייסבוק וב- WhatsApp בהן תוכלו למצוא טיפ שבועי מהמומחים שלנו, מקומות מיוחדים ונדירים שלא תמצאו בשום מקום אחר, אפשרות לקבל תשובות לשאלות מהמומחים שלנו ומהמטיילים המנוסים ביותר, מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, מבחר מסלולים של מטיילים משתפים, ועוד המון מידע שישפר את הטיול שלכם לאיטליה!   להצטרפות לקהילות של ׳המומחים לאיטליה׳ לחצו כאן

בסדנה, המשתתפים מגלים את ההיסטוריה של המשקה ומקורותיו בטורינו של אמצע המאה ה-18. הם לומדים כיצד יצרנים משתמשים בצמחי מרפא ומאזנים את תווי הארומה. הדבר הכי מרתק הוא המעבדה האותנטית – המשתתפים עובדים עם אותם הכלים והמרכיבים המדויקים ששימשו במאה ה-18, כולל 33 סוגי צמחי מרפא מקוריים. בנוסף, יש אפשרות ליצור בקבוק ורמוט אישי ומותאם אישית, כשכל משתתף בוחר את האיזון שלו בין המרכיבים השונים. התהליך כולל למידה מעשית על הטכניקות העתיקות של זיקוק ומיזוג, והבנת הפיזיקה והכימיה שמאחורי התהליך. הסדנה כוללת ביקור במוזיאוני קאזה מרטיני הסמוכים, שמציגים את האוסף ההיסטורי הגדול בעולם של כלים ומסמכים הקשורים לייצור ורמוט, עם כניסה כלולה בכרטיס הסדנה.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

אסטי (Asti): הכנת מנות פיימונטיות מסורתיות

סדנאות בישול בפיימונטה

סדנה קולינרית מקיפה מתקיימת בבית המטבח של ולריה דג'ובאני בפיאצה סן סקונדו באסטי, המתמחה במטבח הפיימונטי המסורתי. ולריה וסימונה, הנכדות של קרלו שהחל בשנות השבעים עסק קייטרינג פרטי, מנהלות כיום את RosaRegina – שירות בישול צמחוני וטבעוני. הדבר הכי מהפכני הוא המחויבות המלאה למטבח צמחוני בפיימונטה, דבר נדיר באזור הידוע בבשרו ובגבינותיו.

מפרט מקצועי:

  • מארחות: ולריה דג'ובאני וסימונה
  • התמחות: מטבח פיימונטי צמחוני וטבעוני
  • כולל: מנת פתיחה, מנת פסטה, קינוח, ספר מתכונים
  • סביבה: מטבח בית משפחתי אותנטי
  • שפות: אנגלית, ספרדית ואיטלקית

בסדנה הזו, המשתתפים לומדים להכין מנות פיימונטיות מסורתיות תוך שימוש במרכיבים עונתיים, מקומיים ואורגניים, רובם מגינת ההורים של ולריה מחוץ לאסטי. הדבר הכי מרשים הוא הגישה המהפכנית – הוכחה שהמטבח הפיימונטי המסורתי יכול להיות צמחוני לחלוטין ועדיין לשמור על הטעמים והמרקמים האותנטיים. בנוסף, השימוש במתכונים משפחתיים מקוריים של הסבא קרלו משנות השבעים, שעודכנו בקפידה לגרסאות צמחוניות מבלי לאבד את המהות המקורית. המשתתפים לומדים להכין שלוש מנות מלאות: מנת פתיחה מסורתית עם פלפלים צבעוניים ועמדרני, מנת ניוקי עם רוטב גבינה טבעוני שמחקה בצורה מושלמת את הטעם המקורי, וקינוח אגסים אפויים עם ציפוי שוקולד פריך. דבר נוסף מיוחד הוא האווירה המשפחתית החמה והמקצועיות הרבה – ולריה מסבירה לא רק איך להכין את המנות אלא גם את ההיסטוריה של כל מתכון, המקור שלו, ואיך הוא השתנה לאורך הדורות. בסיום, המשתתפים מקבלים ספר מתכונים אישי כמזכרת והשראה לבישול בבית, הכולל גם טיפים לאיתור מרכיבים דומים במדינות אחרות.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

תכנון ובניית מסלול אישי לאיטליה

תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים.

אנחנו מתעסקים בבניית מסלולים לאיטליה החל מ2016. בנינו יותר מ1000 מסלולים אישיים לאיטליה. כאן תוכלו לראות מה ממליצים עלינו לקוחות שלנו.

מה היתרונות של בניית מסלול אישי לאיטליה?

  • חוסכים לך זמן יקר: מניסיון שלנו לוקח כשבועיים של מחקר מעמיק לבנות מסלול המושלם לאיטליה.

  • מסלול מבוסס על ניסיון אישי ופידבקים של מאות לקוחות: גילויים שאינם מופיעים בשום מדריך.

  • עזרה בבחירת מקומות לינה בהתאם למסלול: נתאים לכם מקומות לינה מומלצים, מתוך מאגר של מקומות לינה בדוקים (כולל בדיקת זמינות בתאריכים שלכם)

  • זמינים עבורכם בזמן הטיול: תמיכה מקצועית לכל שאלה שתתעורר באיטליה

  • קישורים ישירים לוויז (WAZE): לא תצטרכו לחפש חניה (ולהסתכן בקבלת קנסות). לוחצים על קישור ונפתח לכם מסלול מדויק.

  • מחיר קבוע וידוע מראש. השירות עולה 800 ₪. (מחירים מיוחדים עבור מסלולים קצרים (עד 5 ימים)). ולקוחות שלנו טוענים שזה שווה כל שקל ובמקרים רבים חוסך ללקוחות אלפי שקלים (מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, המלצות למקומות לינה יותר זולים, הימנעות מקנסות, וטיפים שיכולים לחסוך הרבה כסף)

פנו אלינו עכשיו כדי לקבל את כל הפרטים להתחיל לתכנן את טיול המושלם שלכם.

מאמר נגמר, אך שאלות נשארו?