סדנאות בישול בבולוניה

בולוניה, הלב הקולינרי של איטליה, מציעה למבקרים הזדמנות להתחבר לתרבות האיטלקית דרך אחד האלמנטים החשובים ביותר שלה: האוכל. העיר התוססת הזו, הידועה בכינוי "לה גראסה" (La Grassa – "השמנה"), מפורסמת בזכות המסורת הקולינרית העשירה שלה, במיוחד בזכות הפסטה המסורתית והרוטב הבולונזי המקורי (שבאיטליה מכונה "ראגו").

ביקור בבולוניה לא יהיה שלם ללא חוויה מעשית בהכנת מנות מקומיות. זוהי הדרך הטובה ביותר ללמוד להכין מאכלים מסורתיים ולחקור את ההיסטוריה והתרבות המקומית דרך סיפורים וטכניקות שעוברים מדור לדור. הנה עשרה קורסי בישול מומלצים בבולוניה, שיספקו חוויה בלתי נשכחת.

קורס בישול ביתי אותנטי בבולוניה: טליאטלה וטורטליני (Authentic Bologna Home Cooking Class: Tagliatelle & Tortellini)

סדנאות בישול בבולוניה

  • מחיר: החל מ-74.18$ לאדם
  • משך הפעילות: כ-3 שעות
  • שפות: אנגלית

זהו קורס בישול ביתי מהנה במיוחד, המתמקד בהכנת פסטה בולונזית מסורתית לפי מתכונים עתיקים של סבתות מקומיות. בהדרכת שפים מקומיים מנוסים, הקורס מלמד להכין בצק פסטה מאפס, ואז לגלגל ולעצב אותו לטליאטלה וטורטליני, שני סוגי הפסטה האייקוניים של האזור.

המארחים, אירן ומרקו, יוצרים אווירה חמה וביתית, עם תחושה אמיתית של אירוח אצל חברים חדשים. הקורס מהווה נקודת שיא בביקור בבולוניה, עם חוויה אותנטית ומהנה במיוחד. המקום מתאים גם לאנשים עם מוגבלויות פיזיות, והמארחים מתחשבים ומסתגלים לצרכים מיוחדים.

תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים: קישורים ישירים ל-WAZE , חניות, חלוקה לפי ימים ומיקומים גיאוגרפיים, אטרקציות העיקריות והפחות מוכרות, מסעדות האוטנטיות. המלצות למקומות לינה מתוך מאגר של מקומות בדוקים. וכמובן קשר ישיר עם מומחה לטיולים באיטליה.   לבניית מסלול אישי לחצו כאן

הקורס כולל הכנת שלושה סוגי פסטה ביתית מסורתית, עם ארוחה טעימה בסיום המורכבת מהיצירות הקולינריות, מלווה ביין מקומי משובח. מתאים גם למשפחות עם ילדים וניתן להגיע בקלות בתחבורה ציבורית.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

מאסטר קלאס של 3 סוגי פסטה, אפריטיף ספריץ, התאמת יינות וטירמיסו (3 Pasta, Spritz masterclass, Wine pairing and Tiramisu!)

סדנאות בישול בבולוניה

  • מחיר: החל מ-77.10$ לאדם
  • משך הפעילות: 3 שעות
  • שפות: אנגלית

חוויה קולינרית יוקרתית בבית פרטי מרווח ומפנק, בהנחיית שף פרטי וסומלייה מקומי. הקורס מתמקד בהכנת שלושה סוגי פסטה טיפוסיים לבולוניה: טורטליני, מקרוני וטליאטלה עם רוטב ראגו מפורסם.

ייחודיות הקורס היא בשילוב המושלם בין הכנת האוכל להתנסות ביינות מקומיים. במהלך הקורס, בזמן שהפסטה נחה ומתכוננת לבישול, מלמדים גם כיצד להכין את האפריטיף האיטלקי הקלאסי – ספריץ אפרול, עם מרכיבים סודיים. לקינוח מוגש טירמיסו מיוחד.

המלצה על טיול קיץ 2024, גארדה וליגוריה

האווירה נעימה והשיחות בקבוצה מעניינות, עם יין בכמות נדיבה. המתכון המהיר לרוטב עגבניות מעולה ושימושי במיוחד. חשוב לציין שלעיתים יש הבדלים בין הפרסום לחוויה בפועל – לא תמיד מוגש ספריץ או מושמעת מוזיקת ג'אז, אך האיכות הכללית של החוויה נותרת גבוהה.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

חוויית בישול המוקדשת לאמנות הכנת הפסטה (Cook Experience dedicated to the art of pasta making)

סדנאות בישול בבולוניה

  • מחיר: החל מ-97.00$ לאדם
  • משך הפעילות: לא צוין, כנראה כ-3 שעות
  • שפות: אנגלית

קורס ייחודי זה מתמקד בהכנת פסטה טרייה, עם דגש מיוחד על הרוטב והתיבול. המארחים, אירן ומרקו, מתמקדים במרכיבים טריים ואיכותיים מעמק המזון (Valley of Food) של איטליה, כולל כמהין וחומץ בלסמי מתיישן.

במהלך הקורס, לומדים להכין שלושה סוגים שונים של פסטה באמצעות מערוך ומכשירים מסורתיים. בהתאם לעונה, יוצרים בדרך כלל טורטלוני, רביולי וטליאטלה. בסיום ההכנה, ארוחה משותפת הכוללת את כל היצירות, יין איכותי, ומסתיימת בהפתעה מתוקה.

החוויה נהדרת ומהנה, עם אווירה משפחתית חמה ומקצועיות של המארחים. הקורס נחשב לאחת החוויות הטובות ביותר באיטליה. המארחים גם גמישים ומבינים בקשות מיוחדות, כמו הכנת פסטה ללא גלוטן עבור אנשים עם רגישות.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

סדנת פסטה טרייה וטעימת יין אורגני (Bologna: Fresh Pasta Masterclass with Organic Wine Tasting)

סדנאות בישול בבולוניה

.

  • מחיר: החל מ-89.51$ לאדם
  • משך הפעילות: 3 שעות
  • שפות: אנגלית, צרפתית, איטלקית, ספרדית

שף פרטי מקומי ואשתו (כמעט סומלייה מוסמכת) מארחים בביתם סדנת פסטה טרייה איכותית עם טעימות יין אורגני. הקורס מתמקד בהכנת שלושה סוגי פסטה מסורתיים: טורטלוני, טליאטלה ומקרוני, המוגשים עם רטבים מסורתיים כמו חמאה ומרווה או הרוטב הבולונזי המפורסם.

הייחודיות של סדנה זו היא בהתאמת היינות לכל מנה. ניתן לטעום יינות אורגניים מיקבים קטנים באיטליה (המייצרים בין 10-12 אלף בקבוקים בשנה), שקשה למצוא בחנויות מסחריות. היין מוגש ללא הגבלה לאורך כל החוויה.

תדמיינו לכם- אתם מטיילים באיטליה ויש לכם מסלול pdf מוכן, עם כל המידע הנחוץ עבורכם במקום אחד. חלוקה לפי ימים, אטרקציות, כתובות, חניונים, קישורים ישירים לוויז (ללא צורך בהכנסת הכתובות באיטלקית), מסעדות, המלצות למקומות לינה ועוד. פשוט להוריד מעצמכם את הלחץ- כל המידע הנחוץ במקום 1 נגיש וקל לתפעול.   לבחירת מסלול לחצו כאן

החוויה מרשימה ומהנה, והמארח פדריקו משלב תשוקה לבישול עם חוש הומור מצוין. פדריקו הוא מורה מעולה, המשלב מקצועיות עם אווירה נעימה. התוספת המיוחדת היא קבלת המתכונים בסוף והמלצות למסעדות נוספות באיטליה.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

מעבדת הג'לאטו שלי (My Gelato Lab)

סדנאות בישול בבולוניה

  • מחיר: החל מ-61$ לאדם
  • משך הפעילות: 2.5 שעות
  • שפות: אנגלית, איטלקית

חוויה קולינרית מתוקה ומיוחדת, המתמקדת בהכנת ג'לאטו, סורבה וגרניטה סיציליאנית. אלסנדרו, בעל ניסיון של יותר מעשרים שנה בעולם הג'לאטו, מעביר את הידע שלו בצורה מעניינת ואישית.

במהלך הקורס, תלמדו להכין בסיס לג'לאטו, תבחרו טעמים, ותכינו תערובת מחומרים טריים. בנוסף, תלמדו להכין גרניטה סיציליאנית בשיטה מסורתית ותטעמו ממרחי אגוזים איכותיים מאיטליה. אלסנדרו גם יספר לכם על ההיסטוריה של הג'לאטו וההבדלים בינו לבין גלידה רגילה.

זוהי החוויה הקולינרית הטובה ביותר באיטליה. הידע העמוק של אלסנדרו מאפשר לו להסביר בצורה מובנת את המדע שמאחורי הכנת הג'לאטו. הג'לאטו הסופי טרי ומשובח, וניתן גם לקבל מנות לקחת הביתה. החוויה האינטימית במטבח הביתי של אלסנדרו יוצרת אווירה של ביקור אצל חבר ותיק.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

פסטה מאמא: קורס בישול ביתי בביתה של גרייס (Pastamama, Home Cooking Classes at Grace's Home)

סדנאות בישול בבולוניה

  • מחיר: החל מ-101.57$ לאדם
  • משך הפעילות: לא מצוין, כנראה כ-3 שעות
  • שפות: אנגלית

קורס בישול אינטימי ומשפחתי בביתה של גרייס המקומית, המלמד להכין פסטה טרייה ורוטב ראגו מסורתי. הקורס מתמקד בשני סוגי פסטה עיקריים: טליאטלה וטורטלוני בולונזי.

גרייס היא מארחת חמה ומקצועית, שיוצרת אווירה נעימה ומשפחתית. הטכניקות המסורתיות והידע על ההיסטוריה הקולינרית של בולוניה מועברים בצורה ברורה ונגישה. הקורס כולל הדרכה צעד אחר צעד, ומדגים את תרבות האוכל העשירה של העיר.

השכרת רכבים באיטליה במחירים הכי אטרקטיביים ובלעדיים רק לגולשי האתר שלנו ב3 אופציות אפשריות: שתי חברות השכרת רכבים ישראליות המובילות בשוק ואופציה מיוחדת להשכרת רכב דרך סוכן אישי עם יחס VIP!   לבדיקת מחירים לחצו כאן

הקורס מהווה שיא בביקור בבולוניה, עם הדרכה יוצאת דופן מגרייס. היא מצטיינת במיוחד בהדרכת ילדים, וזהו קורס מושלם למשפחות. ההדרכה מקצועית וסבלנית, עם ארוחה מרשימה וטעימה בסיום.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

בישול איטלקי מסורתי עם שף מקצועי (Fun Cooking Class with a Professional Chef)

סדנאות בישול בבולוניה

  • מחיר: החל מ-87.16$ לאדם
  • משך: 3 שעות
  • שפות: אנגלית

הצטרפו לשף אנטונינו לחוויה קולינרית מהנה ואותנטית, עם התמקדות בהכנת פסטה ביד ללא מכונות. הקורס מתחיל בהכנת רוטב בולונזי ואז ממשיך להכנת שני סוגי פסטה: טורטלוני וטליאטלה.

אנטונינו הוא מדריך מצוין עם חוש הומור רב וידע נרחב. ההדרכה מפורטת ומלווה בטיפים וטריקים להכנת פסטה מושלמת. האווירה נינוחה ומהנה, עם כוס יין טובה בזמן ההכנה.

הבישול עם אנטונינו הוא שיא הטיול, עם אווירה מלאת צחוק לאורך כל החוויה. ההדרכה מפורטת ומדויקת, והתוצאה היא ארוחה משביעה ומרשימה. כמות הראגו המוכן כה משובחת ונדיבה שלעתים קשה לסיים אותה. הידע שנרכש מאפשר ליישם את הטכניקות גם בבית.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

בישול פסטה מסורתי בבולוניה (Learning Classic Pasta Making in Bologna)

סדנאות בישול בבולוניה

  • מחיר: החל מ-84$ לאדם
  • משך: 2 שעות
  • שפות: אנגלית, איטלקית

קורס אינטנסיבי ומעמיק, המתמקד בהכנת חמישה סוגים שונים של פסטה במטבח בולונזי מסורתי. בהדרכת דניס, מורה מנוסה וסבלני, הקורס מלמד את כל שלבי הכנת הפסטה: החל מלישת הבצק באופן ידני, דרך עיצוב סוגי פסטה שונים, ועד להכנת מילויים ורטבים.

במהלך הקורס, תוכלו לטעום חמישה סוגי גבינות או יותר, וגם ליהנות מטעימת פרוסצ'וטו (נקניק איטלקי) מיושן. בסיום ההכנה, כולם מתכנסים לארוחה משותפת וטועמים את היצירות הקולינריות.

הניסיון הרב של דניס ניכר בהדרכה המקצועית, המלמדת את התהליך מתחילתו ועד סופו. זהו ללא ספק קורס הבישול שחובה לקחת בבולוניה. המיומנויות הנרכשות יכולות להרשים חברים ומשפחה בחזרה הביתה, עם קובץ PDF של המתכונים שנשלח לאחר הקורס.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

בישול ביתי חמים בבולוניה, קורס בישול עם אלסיה (Bologna on the Plate, Cooking Class with Alessia)

סדנאות בישול בבולוניה

  • מחיר: החל מ-97.00$ לאדם
  • משך הפעילות: 3-4 שעות
  • שפות: אנגלית

בואו ללמוד את סודות המטבח של בולוניה עם אלסיה, מארחת חמה שמשתפת טכניקות בישול מסורתיות שעברו מדור לדור. הצטרפו אליה במטבח הביתי שלה ולמדו להכין מגוון מנות, כולל סוגים שונים של פסטה וקינוחים מסורתיים.

הקורס מתמקד בהכנת פסטה טרייה וקינוחים מסורתיים, כמו טורטליני במרק, טליאטלה עם רוטב ראגו קלאסי, וטורטלוני עם חמאה ומרווה. אלסיה גם מציעה אפשרויות צמחוניות למנות פסטה.

הקורס מציע חוויה חמימה וביתית, עם ארוחה טעימה שכוללת את המנות שהכנתם, מלווה במים, יין, קפה, וקינוח או פירות טריים. אלסיה יוצרת אווירה בולונזית טיפוסית, חולקת את המסורות והסיפורים המקומיים.

הקבוצות הכי גדולות לטיולים באיטליה בפייסבוק וב- WhatsApp בהן תוכלו למצוא טיפ שבועי מהמומחים שלנו, מקומות מיוחדים ונדירים שלא תמצאו בשום מקום אחר, אפשרות לקבל תשובות לשאלות מהמומחים שלנו ומהמטיילים המנוסים ביותר, מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, מבחר מסלולים של מטיילים משתפים, ועוד המון מידע שישפר את הטיול שלכם לאיטליה!   להצטרפות לקהילות של ׳המומחים לאיטליה׳ לחצו כאן

הקורס הזה מושלם למטיילים בודדים, הודות לאווירה החברתית והקבוצה הידידותית שנוצרת. החתול של אלסיה, פול, מוסיף קסם נוסף לחוויה הביתית.

אין ספק שהטירמיסו הביתי של אלסיה הוא הטוב ביותר בבולוניה, והצורה המאורגנת והחיובית של ההוראה הופכת את הקורס הזה למושלם.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

בולוניה: קורס בישול ביתי של טליאטלה וראגו עם יין (Bologna: Tagliatelle & Ragù Home Cooking Class with wine)

סדנאות בישול בבולוניה

  • מחיר: החל מ-85.59$ לאדם
  • משך הפעילות: לא מצוין, כנראה כ-3 שעות
  • שפות: אנגלית

קורס בישול אותנטי בסביבה ביתית חמימה, המתמקד בהכנת פסטה טרייה ורוטב ראגו מסורתי. בקבוצות קטנות של עד 10 אנשים, הקורס מלמד להכין שלושה סוגי פסטה מסורתיים של בולוניה: טורטלוני, טליאטלה ורביולי (בעונות מסוימות מוחלף בטורטליני או "סטריקטי").

הקורס כולל גם הכנת רוטב הראגו המפורסם, לפי המתכון המקורי צעד אחר צעד. המארחים יוצרים אווירה בולונזית טיפוסית, ומשתפים במסורות ובסיפורים מקומיים. בסיום, ניתן ליהנות מארוחת צהריים או ערב הכוללת את שלושת המנות שהוכנו, מלווה במים, יין, קפה וקינוח או פירות טריים.

הקורס מציע חוויה משולבת מעולה – הן של למידה על העיר בולוניה והן של למידת הבישול המקומי. השף אנטוניו ידידותי, אינפורמטיבי ובעל כישרון קולינרי מרשים. המתכונים פשוטים ליישום גם בבית, והטעמים מפתיעים בטיבם.

הקורס הזה הוא בחירה מצוינת לכל מי שמעוניין לחקור את ההיבטים הקולינריים של בולוניה תוך כדי למידה באווירה חמימה וביתית.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

קורסי הבישול בבולוניה מציעים יותר מסתם לימוד מתכונים – הם חוויה תרבותית, מסורתית וקהילתית אמיתית. האותנטיות והחמימות של הקורסים האלה מאפשרים למבקרים להיכנס לבתים של המקומיים ולהרגיש חלק מהקהילה הבולונזית, גם אם רק לכמה שעות.

תכנון ובניית מסלול אישי לאיטליה

תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים.

אנחנו מתעסקים בבניית מסלולים לאיטליה החל מ2016. בנינו יותר מ1000 מסלולים אישיים לאיטליה. כאן תוכלו לראות מה ממליצים עלינו לקוחות שלנו.

מה היתרונות של בניית מסלול אישי לאיטליה?

  • חוסכים לך זמן יקר: מניסיון שלנו לוקח כשבועיים של מחקר מעמיק לבנות מסלול המושלם לאיטליה.

  • מסלול מבוסס על ניסיון אישי ופידבקים של מאות לקוחות: גילויים שאינם מופיעים בשום מדריך.

  • עזרה בבחירת מקומות לינה בהתאם למסלול: נתאים לכם מקומות לינה מומלצים, מתוך מאגר של מקומות לינה בדוקים (כולל בדיקת זמינות בתאריכים שלכם)

  • זמינים עבורכם בזמן הטיול: תמיכה מקצועית לכל שאלה שתתעורר באיטליה

  • קישורים ישירים לוויז (WAZE): לא תצטרכו לחפש חניה (ולהסתכן בקבלת קנסות). לוחצים על קישור ונפתח לכם מסלול מדויק.

  • מחיר קבוע וידוע מראש. השירות עולה 800 ₪. (מחירים מיוחדים עבור מסלולים קצרים (עד 5 ימים)). ולקוחות שלנו טוענים שזה שווה כל שקל ובמקרים רבים חוסך ללקוחות אלפי שקלים (מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, המלצות למקומות לינה יותר זולים, הימנעות מקנסות, וטיפים שיכולים לחסוך הרבה כסף)

פנו אלינו עכשיו כדי לקבל את כל הפרטים להתחיל לתכנן את טיול המושלם שלכם.

מאמר נגמר, אך שאלות נשארו?