סדנאות בישול בדרום איטליה

דרום איטליה הוא לב פועם של התרבות הקולינרית האירופית. כאן הכול מבוסס על עקרונות פשוטים אך מדויקים – שימוש בחומרי גלם טריים, טכניקות מסורתיות ומתכונים שעוברים מדור לדור. האוכל אינו רק טעם, אלא סיפור של אנשים, משפחות וקהילות.

קורסים קולינריים בדרום איטליה מאפשרים למטיילים לחוות מקרוב את האותנטיות של המטבח האיטלקי. זו לא רק סדנה – זו הזמנה לגעת בתרבות, להכיר את המקומיים ולגלות את סודות המטבח האיטלקי מהמקור. בין אם תמיד רציתם ללמוד להכין פיצה נפוליטנית מושלמת, פסטה טרייה, מוצרלה ביתית או קינוחים איטלקיים קלאסיים – הדרום מציע חוויות קולינריות עשירות ובלתי נשכחות.

נאפולי (Naples): קורס הכנת פיצה אותנטית עם מנות פתיחה ומשקה

סדנאות בישול בדרום איטליה

מפרט מקצועי:

  • מיקום: נאפולי, המרכז ההיסטורי של פיצה נפוליטנית
  • מחיר: החל מ-40.33 דולר למשתתף
  • משך הקורס: כשעתיים
  • כולל: סינר, כלי עבודה, דיפלומה, מנת פתיחה, משקה ופיצה
  • גודל קבוצה: עד 15 משתתפים
  • שפות: אנגלית, ספרדית, צרפתית ואיטלקית

תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים: קישורים ישירים ל-WAZE , חניות, חלוקה לפי ימים ומיקומים גיאוגרפיים, אטרקציות העיקריות והפחות מוכרות, מסעדות האוטנטיות. המלצות למקומות לינה מתוך מאגר של מקומות בדוקים. וכמובן קשר ישיר עם מומחה לטיולים באיטליה.   לבניית מסלול אישי לחצו כאן

קורס הכנת הפיצה בנאפולי הוא הזדמנות נדירה להכיר מקרוב את לב המסורת הקולינרית הנפוליטנית. תחת הדרכתו של שף מקומי מנוסה, תלמדו שלב-אחר-שלב כיצד יוצרים בצק פיצה נפוליטני מושלם – מאיסוף המרכיבים ועד האפייה בתנור לבנים מסורתי.

החוויה מתחילה בקבלת סינר וכלי עבודה אישיים. בהמשך, המשתתפים לומדים ללוש את הבצק בשיטה המסורתית ולגלות מה הופך אותו לקליל וגמיש כל כך. בזמן שהבצק נח, תיהנו ממנות פתיחה המוכנות ממוצרים טריים מקומיים – גבינת Fior di Latte וברוסקטה עם עגבניות שרי מהר וזוב.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: אל תפספסו את שלב הכנת רוטב העגבניות – הוא הסוד האמיתי של כל פיצה מוצלחת. כאן תלמדו להשתמש בעגבניות San Marzano, במוצרלה באפלו איכותית ובשמן זית כתית מעולה, כדי להגיע לטעם האותנטי של נאפולי.

לקראת הסיום, כל משתתף יוצר את פיצת ה-Margherita האישית שלו – ומכניס אותה לתנור המסורתי הלוהט. כמה דקות אחר כך, אתם נהנים מפרי עמלכם, חמים וריחני, היישר מהתנור.

בתום הקורס תקבלו תעודת השתתפות אישית – מזכרת טעימה ומוחשית מהחוויה.
המשתתפים מדווחים על אווירה מקצועית ומהנה, מדריכים סבלניים ותחושת הישג אמיתית כשהם טועמים את הפיצה שהכינו בעצמם. הקורס מתאים לכל הגילאים, כולל משפחות עם ילדים – השפים דואגים לשלב את כולם בתהליך.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

חוף אמלפי (Amalfi Coast): קורס בישול חצי יום בחווה כפרית אינטימית

סדנאות בישול בדרום איטליה

מפרט מקצועי:

  • מיקום: פיאנילו, אזור אגרולה בחוף אמלפי
  • מחיר: החל מ-62.42 דולר למשתתף
  • משך הקורס: כ-3 שעות
  • כולל: סינר, סיור מודרך בחווה, חומרי גלם, מים, יין מקומי, לימונצ'לו
  • שפות: אנגלית ואיטלקית
המלצה טיול 2024

המלצה על טיול, קיץ 2024

קורס הבישול בחוף אמלפי מתקיים בחווה משפחתית קסומה באזור אגרולה, המשקיפה על הנופים המרהיבים של החוף. זו הזדמנות נדירה ללמוד להכין מאכלים איטלקיים מסורתיים בלב הסביבה הכפרית שבה הם נולדו.

במהלך הסדנה תלמדו להכין שלוש מנות איטלקיות אהובות במיוחד – טירמיסו קלאסי, מוצרלה טרייה ופסטה לבחירתכם: Tagliatelle או Gnocchi. תחת הדרכתו של שף מנוסה וידידותי, תגלו כיצד לשלב גבינת מסקרפונה עם קצפת וביסקוויטים ספוגים באספרסו ליצירת טירמיסו מושלם, וכיצד להכין מוצרלה ביתית מחלב טרי – חוויה שמדגישה את ההבדל האדיר בין גבינה קנויה לביתית.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זהו אחד הקורסים הטובים ביותר לשילוב בין טבע, קולינריה ואווירה מקומית אמיתית. מומלץ להגיע רעבים ולהשאיר זמן לשבת וליהנות מהנוף אחרי הסדנה.

בחלק האחרון של הקורס תלמדו את סודות הכנת הפסטה – לישה, רידוד ועיצוב – ותבחרו אם להכין Tagliatelle עדינה או Gnocchi רכה. בזמן שאתם מבשלים, סביבכם נפרשים נופים פנורמיים של חוף אמלפי, שמוסיפים תחושת שלווה מיוחדת.

עם סיום הבישול תיהנו מארוחה מלאה הכוללת יין מקומי ולימונצ'לו תוצרת בית.
האווירה בחווה חמה ומשפחתית, השף משתף כל משתתף בתהליך, והחוויה מרגישה פחות כמו שיעור ויותר כמו ארוחה ביתית אמיתית.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: אם אתם מחפשים חוויה שמאפשרת להרגיש “כמו מקומיים” – זה המקום. שילוב של אוכל, נוף וחום אנושי שהופך את חוף אמלפי לבלתי נשכח.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

סיציליה (Sicily): בישול, אכילה וחיבוק התרבות הסיציליאנית

סדנאות בישול בדרום איטליה

מפרט מקצועי:

  • מיקום: קטניה, סיציליה
  • מחיר: החל מ-55 דולר למשתתף
  • משך החוויה: כ-3 שעות
  • כולל: ארוחת בוקר/צהריים או אפריטיף/ערב, הסעות, משקאות
  • שפות: אנגלית ואיטלקית

חוויה קולינרית בסיציליה היא הרבה יותר מקורס בישול – זו הזמנה להכיר את התרבות המקומית מבפנים. המשפחה המארחת פותחת את שעריה במטבח פנורמי עם נוף להר אתנה או תחת עץ זית עתיק, ומאפשרת הצצה לחיים סיציליאניים אמיתיים.

במהלך הסדנה תלמדו להכין מנות איטלקיות קלאסיות: פסטה טרייה בעבודת יד, Parmigiana di Melanzane, Arancini, Cannoli, ואפילו פיצה הנאפית בתנור מוסק בעץ. כל שלב מלווה בהסברים על חומרי הגלם, שיטות ההכנה והסיפורים שמאחורי המתכונים המסורתיים.

החוויה מתחילה בהיכרות עם המשפחה המקומית והמטבח שלהם, תוך למידה על הקשר העמוק שבין תרבות, אוכל ואירוח. מרכיבים טריים מהגינה המשפחתית הופכים למנות עשירות בטעמים וריחות. עם כל ערבוב, לישה וטעימה – מרגישים את הלב של סיציליה פועם.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זו אחת החוויות האישיות והמרגשות ביותר בדרום איטליה. כדאי לשמור זמן פנוי אחר הצהריים – תתקשו לעזוב את האווירה המשפחתית והחמה.

לאחר הבישול, כולם מתכנסים סביב השולחן המשותף – אוכלים, שותים, צוחקים ומחליפים סיפורים. זוהי סעודה איטלקית אמיתית שבה האוכל הוא רק חלק מהחיבור האנושי.

הסדנה כוללת שירות הסעות חינמי מקטניה, סירקוזה, ראגוזה וערים סמוכות אחרות, ומתאימה לקבוצות בכל הגדלים.

המארחים ידועים באירוח נדיב, באוכל מצוין ובאווירה משפחתית שמעניקה תחושה של בית אמיתי בדרום איטליה.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

טרופאה (Tropea): קורס בישול כפרי בלב קלבריה

סדנאות בישול בדרום איטליה

מפרט מקצועי:

  • מחיר: החל מ-$126.31 למשתתף
  • משך: כ-4.5 שעות
  • כולל: איסוף והחזרה, ארוחת ערב, משקאות אלכוהוליים ומים
  • מתאים לגיל: 18 ומעלה
  • שפות: אנגלית ועוד

השכרת רכבים באיטליה במחירים הכי אטרקטיביים ובלעדיים רק לגולשי האתר שלנו ב3 אופציות אפשריות: שתי חברות השכרת רכבים ישראליות המובילות בשוק ואופציה מיוחדת להשכרת רכב דרך סוכן אישי עם יחס VIP!   לבדיקת מחירים לחצו כאן

 

קורס הבישול בכפר טרופאה הוא חוויה ייחודית שמפגישה בין אוכל, טבע ואירוח דרום-איטלקי אמיתי. הסדנה מתקיימת בסביבה כפרית שלווה, הרחק מהמולת הערים, ומאפשרת למשתתפים ללמוד להכין מנות קלבריות קלאסיות תוך כדי הנאה מארוחת ערב באוויר הפתוח.

השף המקומי מלמד מתכונים מסורתיים שעוברים במשפחות קלבריה מדור לדור. ההכנה מתבצעת בקצב רגוע, באווירה נעימה, עם דגש על חיבור לאנשים ולטעמים. בזמן שהמרכיבים הטריים מתבשלים, האורחים נהנים מנוף הררי עוצר נשימה וריח עשבי תיבול שממלא את האוויר.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: קורס זה מתאים במיוחד למי שמחפש חוויה שקטה ורגועה – שילוב של קולינריה ונוף טבעי. מומלץ במיוחד לזוגות שרוצים ערב מיוחד בדרום איטליה.

במהלך הערב, תיהנו מארוחה מלאה הכוללת מנות ביתיות שהכנתם בעצמכם, יין מקומי ותחושת סיפוק אמיתית. המארחים מקפידים על אווירה חמימה ומשפחתית, כך שהחוויה מרגישה יותר כמו ערב בכפר מאשר שיעור בישול.

האורחים מציינים את השילוב המושלם בין ההדרכה המקצועית, הארוחה הנהדרת והנוף המרהיב. מדובר לא רק בשיעור בישול – אלא בהפסקה נעימה מהשגרה, חיבור לטבע ולפשטות של החיים בדרום איטליה.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

מאטרה (Matera): קורס בישול בחווה כפרית בלב הדרום

סדנאות בישול בדרום איטליה

מפרט מקצועי:

  • מיקום: חווה כפרית ליד מאטרה
  • מחיר: החל מ-$148.60 למשתתף
  • משך: כ-4 שעות
  • כולל: ארוחת צהריים, יין ומים
  • מספר משתתפים: עד 6
  • שפות: אנגלית ושפה נוספת

קורס הבישול במאטרה הוא חוויה אינטימית ומרגשת בלב הכפר האיטלקי. הוא מתקיים בחווה משפחתית מסורתית ומעניק למשתתפים הזדמנות להתחבר אל הלב הפשוט והאמיתי של המטבח הדרומי. כאן אין קיצורי דרך – הכול נעשה באהבה, סבלנות וחומרי גלם טריים מהשדות שסביבכם.

החוויה מתחילה בסיור קצר בין מטעי הזיתים והפומלה של החווה La Casella, בבעלותם של סילביה וגרג. במהלך הסיור תלמדו כיצד מופק שמן הזית הכתית המעולה – ה"זהב הנוזלי" של איטליה – ותחוו את הטעם האותנטי שלו ישירות מהמטע.

לאחר מכן תעברו למטבח המשפחתי, שם תלמדו להכין פסטה טרייה ומנות קלאסיות נוספות ממאטרה, תחת הדרכתה של סילביה – בעלת ניסיון של מעל 20 שנה במטבח המסורתי. כל שלב מלווה בהסברים פשוטים וברורים על טכניקות, תיבול ושמירה על איזון בין טעמים.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זהו אחד הקורסים האישיים ביותר בדרום איטליה. מתאים במיוחד למי שמחפש חוויה שקטה, עם יחס אישי ואוכל כפרי אמיתי.

הקורס כולל ארוחת צהריים עם היינות המקומיים של האזור, ומסתיים בתחושת חמימות וסיפוק. מדובר בחוויה שמחברת אתכם לא רק למטבח, אלא גם לאנשים שמאחוריו – משפחה שחיה את המסורת, לא רק מלמדת אותה.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

סורנטו (Sorrento): שיעור פיצה, יין ולימונצ'לו בחווה משפחתית

סדנאות בישול בדרום איטליה

מפרט מקצועי:

  • מיקום: חווה כפרית בסורנטו
  • מחיר: החל מ-$70.23 למשתתף
  • משך: כ-3 שעות
  • כולל: איסוף ממרכז סורנטו, ארוחת ערב, טעימות יין, שמן זית ולימונצ'לו
  • שפה: אנגלית
  • מדריך: פרנצ’סקו ומשפחתו

המלצה לטיול באיטליה קיץ 24

שיעור הבישול בסורנטו מתקיים בחווה המשפחתית La Sorgente, השוכנת בין הים להרים, עם נופים מרהיבים של מפרץ נאפולי. החוויה משלבת בישול, אירוח חם וטעימה מהחיים האיטלקיים הפשוטים והאמיתיים.

עם ההגעה, תתקבלו במשקה ברוכים הבאים ותחוו את אווירת הכפר הפתוחה והירוקה. לאחר היכרות קצרה, מתחילים בחלק המרכזי של הערב – שיעור הכנת פיצה איטלקית מסורתית. אנה, בת המשפחה, מדריכה את המשתתפים צעד-צעד כיצד להכין בצק מושלם, למתוח אותו נכון ולהוסיף תוספות טריות מרכיבים מקומיים.

הפיצה שלכם תיאפה בתנור לבנים מסורתי, ותהיה רק ההתחלה לארוחה עשירה הכוללת מנות פתיחה של נקניקים, מוצרלה טרייה, ירקות עונתיים וקינוח מקומי. הכול מלווה ביין ביתי, מים, ולימונצ'לו תוצרת המשפחה.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: אם אתם מחפשים ערב קליל ומלא שמחה באווירה משפחתית – זה המקום. מומלץ במיוחד לזוגות ולמטיילים המעוניינים להכיר את סורנטו מעבר למסעדות התיירים.

פרנצ’סקו ומשפחתו ידועים באירוח נדיב וחמים, והאורחים מספרים שזו אחת החוויות הכי זכורות מהטיול בדרום איטליה. הנוף המדהים, האוכל הביתי והאנשים עצמם הופכים את החוויה למושלמת – עם פיצה שאי אפשר לשכוח.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

נאפולי (Naples): סדנת הכנת פיצה עם משקה ומנת פתיחה

סדנאות בישול בדרום איטליה

מפרט מקצועי:

  • מיקום: מעבדת הבישול של נאפולי, במרחק 5 דקות הליכה מתחנת המטרו סטאציונה דואומו
  • מחיר: החל מ-$39.54 למשתתף
  • משך: כשעתיים
  • כולל: שף מדריך, שיעור הכנת בצק ורוטב עגבניות, ברוסקטה כמנה ראשונה, סינר, חומרים, כלים, משקאות ותעודת שף פיצה
  • קבוצה קטנה: עד 10 משתתפים
  • שפות: אנגלית, איטלקית, צרפתית, ספרדית

סדנת הפיצה הזו מציעה חוויה מעשית וממוקדת בלב נאפולי – עיר הולדתה של הפיצה האיטלקית. בהדרכת שף מקומי תלמדו להכין פיצה נפוליטנית אמיתית משלב הבצק ועד האפייה, תוך שימוש במרכיבים איכותיים וטריים בלבד.

החוויה מתחילה בקבלת הסינר והיכרות עם מרכיבי הבצק. השף מסביר על טכניקת Mozzatura – שיטה מסורתית בת מאות שנים ללישת בצק ביד, שמעניקה לו את המרקם המושלם. בהמשך, תכינו ברוסקטה איטלקית עם עגבניות טריות ושמן זית, ותבינו כיצד איכות המרכיבים משפיעה על הטעם הסופי.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זוהי סדנה קצרה שמתאימה במיוחד למי שמגיע לנאפולי ליום אחד ורוצה לחוות את מהות העיר דרך המאכל המזוהה איתה ביותר – הפיצה.

לאחר הכנת הבצק, תלמדו למתוח את הפיצה, להוסיף רוטב עגבניות, מוצרלה ותוספות לפי בחירה, ולצפות כיצד היא נאפית בתנור נפוליטני מסורתי. כמה דקות אחר כך, תיהנו מהפיצה שהכנתם בעצמכם יחד עם משקה רענן.

בסיום, תקבלו תעודת שף פיצה אישית – מזכרת מהחוויה הנפלאה. האווירה חמה וקלילה, ההדרכה מדויקת וברורה, והחוויה מתאימה גם למתחילים ללא ניסיון קודם.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

פוזיטנו (Positano): קורס ניוקי וטירמיסו באווירה ביתית

סדנאות בישול בדרום איטליה

מפרט מקצועי:

  • מיקום: פוזיטנו, מונטפרטוזו
  • מחיר: החל מ-157 דולר למשתתף
  • משך: כ-3.5 שעות
  • כולל: מנות ראשונות, ברוסקטות, ניוקי עם רוטב עגבניות ומוצרלה, ניוקי עם לימונצ'לו, מים, יין וטעימת לימונצ'לו
  • שפה: אנגלית

הקבוצות הכי גדולות לטיולים באיטליה בפייסבוק וב- WhatsApp בהן תוכלו למצוא טיפ שבועי מהמומחים שלנו, מקומות מיוחדים ונדירים שלא תמצאו בשום מקום אחר, אפשרות לקבל תשובות לשאלות מהמומחים שלנו ומהמטיילים המנוסים ביותר, מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, מבחר מסלולים של מטיילים משתפים, ועוד המון מידע שישפר את הטיול שלכם לאיטליה!   להצטרפות לקהילות של ׳המומחים לאיטליה׳ לחצו כאן

קורס הבישול בפוזיטנו מתקיים באחד המקומות היפים ביותר בחוף אמלפי, ומציע שילוב מושלם בין קולינריה, מסורת ואירוח מקומי אמיתי. תחת הדרכתה של שף מקומית שגדלה על מסורות הבישול המשפחתיות, תלמדו להכין מנות איטלקיות קלאסיות באווירה ביתית וידידותית.

החוויה מתחילה באפריטיף של Prosecco וברוסקטות טריות, שמכינים מירקות ועגבניות מהגינה המקומית. בהמשך, תלמדו להכין שני מתכונים של ניוקי בעבודת יד – Gnocchi alla Sorrentina עם רוטב עגבניות טריות ומוצרלה, וגרסה ייחודית של ניוקי עם ניחוח לימונצ'לו, מתכון משפחתי שמאפיין את אזור החוף.

במהלך הסדנה תיחשפו למרכיבים המקומיים – גבינה מעושנת, מוצרלה איכותית, ריקוטה וירקות צלויים – ותגלו כיצד ליצור איזון מושלם בין מרקם, טעם וניחוח.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זהו אחד הקורסים המומלצים ביותר למי שמחפש חוויה רגועה עם נוף עוצר נשימה. האווירה האינטימית והאוכל הביתי יוצרים זיכרון שיישאר איתכם הרבה אחרי סיום הארוחה.

בסוף הקורס תכינו גם Tiramisu קלאסי, ותיהנו מארוחה איטלקית מלאה בליווי יין ולימונצ'לו תוצרת בית, מול נופי הים של פוזיטנו.

האווירה חמה, אישית ומשפחתית – בדיוק כפי שמצופה מחוויה קולינרית אמיתית בדרום איטליה.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

טאראנטו (Taranto): סיור חוות מאסריה ספוניסי – חוויית מוצרלה ובוראטה

סדנאות בישול בדרום איטליה

מפרט מקצועי:

  • מיקום: רמת מורג'ה, בין עמק איטריה לשערי סאלנטו
  • מחיר: החל מ-47.76 דולר למשתתף
  • משך: כ-2.5 שעות
  • כולל: ביקור ברפת ובמחלבה, סיור בתאי ההבשלה, הכנת מוצרלה ובוראטה בזמן אמת, טעימות של מוצרי החווה
  • נגישות: מתאימה לכיסאות גלגלים
  • שפות: אנגלית ועוד

ביקור בחוות Masseria Sponisci הוא הרבה יותר מסיור קולינרי – זו הצצה לעולם שבו המסורת האיטלקית של ייצור הגבינות עדיין חיה ופועמת. החווה ממוקמת בלב רמת מורג'ה שבין עמק איטריה לשערי סאלנטו, ומנוהלת כבר ארבעה דורות על ידי אותה משפחה שממשיכה לשמור על טכניקות הייצור העתיקות.

במהלך הסיור תכירו את הפרות – הגיבורות האמיתיות של המקום – ותראו כיצד כל שלב בתהליך הייצור נעשה בידיים מיומנות: מחליבת הבוקר, דרך תהליך החימום והעיבוד, ועד ליצירת Mozzarella ו-Burrata טריות.

הסיור כולל ביקור במחלבה ובתאי ההבשלה, שם מסבירים המארחים על ההבדלים בין סוגי הגבינות ועל החשיבות של חומרי הגלם המקומיים. תוכלו גם להשתתף בהכנת גבינה בעצמכם ולצפות כיצד נולדת הבוראטה – אחת הגבינות האהובות ביותר באיטליה בזכות טעמה הקרמי ומרקמה העדין.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: אל תדלגו על שלב הטעימות. זו הזדמנות נדירה לנסות גבינות טריות שלא עברו אפילו יום קירור – בדיוק כפי שאוכלים אותן האיטלקים עצמם.

בסיום הסיור תיהנו מטעימות נדיבות של מוצרי החווה: גבינות, נקניקים, פוקאצ'ה, Taralli, יין מקומי וקינוח יוגורט תוצרת בית.
המארח ג’וזפה – נציג הדור הצעיר – מוסיף מגע אישי ומספר על השילוב בין מסורת לחדשנות.

זו חוויה קולינרית מושלמת לכל מי שמתעניין באמנות ייצור הגבינות האיטלקית ורוצה להבין כיצד נולדים הטעמים האותנטיים של דרום איטליה.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

פלרמו (Palermo): קורס בישול פיצה וג’לטו עם ארוחת ערב ויין

סדנאות בישול בדרום איטליה

מפרט מקצועי:

  • מיקום: מרכז התיירות ובית הספר לבישול Towns of Italy, פלרמו
  • מחיר: החל מ-70 דולר למשתתף
  • משך: כ-3 שעות
  • כולל: שיעור פיצה וג’לטו, שף מדריך מקומי, סינר וכלי בישול, כל המרכיבים הדרושים, הדגמת הכנת ג’לטו, ארוחת ערב עם יין וחוברת מתכונים דיגיטלית
  • נגישות: מתאימה לנכים
  • שפה: אנגלית

בפלרמו, בירת סיציליה, האוכל הוא חלק בלתי נפרד מהחיים. קורס הבישול הזה מאפשר למשתתפים לגלות מקרוב את שני המאכלים האיטלקיים האהובים ביותר – הפיצה והג’לטו – בהדרכת שף מקומי מנוסה.

החוויה מתחילה בהיכרות עם טכניקות ההכנה של בצק הפיצה, מהשלב הראשון ועד התוספות הסופיות. תלמדו כיצד להשתמש במרכיבים טריים כדי ליצור בסיס אוורירי וטעים, ותגלו את הסודות שמאחורי הפיצה המקומית של פלרמו – ה-Sfincione Palermitano – פיצה עבה ורכה יותר מהגרסה הנפוליטנית הקלאסית.

בהמשך, תעברו לחלק המתוק של הסדנה – הכנת Gelato שוקולד קלאסי. השף ידגים את שלבי ההכנה וייתן טיפים לשימוש נכון במרקמים ובטמפרטורות, כך שתוכלו לשחזר את הטעם גם בבית.

טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זהו קורס מושלם למשפחות ולקבוצות קטנות שמחפשות חוויה קלה ומהנה עם ערך לימודי אמיתי. השילוב של פיצה, קינוח ויין יוצר ערב אידיאלי בפלרמו.

בסיום הסדנה תיהנו מארוחת ערב מלאה הכוללת את הפיצה והג’לטו שהכנתם, בליווי יין מקומי משובח. האווירה בבית הספר לבישול חמה, מקצועית ומזמינה – בדיוק כפי שאפשר לצפות מהעיר הידועה באירוח ובאהבה לאוכל.

לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן

תכנון ובניית מסלול אישי לאיטליה

תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים.

אנחנו מתעסקים בבניית מסלולים לאיטליה החל מ2016. בנינו יותר מ1000 מסלולים אישיים לאיטליה. כאן תוכלו לראות מה ממליצים עלינו לקוחות שלנו.

מה היתרונות של בניית מסלול אישי לאיטליה?

  • חוסכים לך זמן יקר: מניסיון שלנו לוקח כשבועיים של מחקר מעמיק לבנות מסלול המושלם לאיטליה.

  • מסלול מבוסס על ניסיון אישי ופידבקים של מאות לקוחות: גילויים שאינם מופיעים בשום מדריך.

  • עזרה בבחירת מקומות לינה בהתאם למסלול: נתאים לכם מקומות לינה מומלצים, מתוך מאגר של מקומות לינה בדוקים (כולל בדיקת זמינות בתאריכים שלכם)

  • זמינים עבורכם בזמן הטיול: תמיכה מקצועית לכל שאלה שתתעורר באיטליה

  • קישורים ישירים לוויז (WAZE): לא תצטרכו לחפש חניה (ולהסתכן בקבלת קנסות). לוחצים על קישור ונפתח לכם מסלול מדויק.

  • מחיר קבוע וידוע מראש. השירות עולה 800 ₪. (מחירים מיוחדים עבור מסלולים קצרים (עד 5 ימים)). ולקוחות שלנו טוענים שזה שווה כל שקל ובמקרים רבים חוסך ללקוחות אלפי שקלים (מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, המלצות למקומות לינה יותר זולים, הימנעות מקנסות, וטיפים שיכולים לחסוך הרבה כסף)

פנו אלינו עכשיו כדי לקבל את כל הפרטים להתחיל לתכנן את טיול המושלם שלכם.

מאמר נגמר, אך שאלות נשארו?