סדנאות בישול בונציה
ונציה, עיר התעלות הקסומה, היא לא רק יעד רומנטי ומרהיב ביופיו, אלא גם מוקד קולינרי מרתק המציע חוויות גסטרונומיות בלתי נשכחות. המטבח הוונציאני, המשלב השפעות מהמזרח התיכון ומרחבי הים התיכון, נחשב לאחד המגוונים והמסקרנים באיטליה. ברחבי העיר הציורית תמצאו שפע של סדנאות בישול שמעניקות הצצה אמיתית למסורת המקומית, ומאפשרות ללמוד מהשפים עצמם כיצד להביא את טעמי ונציה אל המטבח הביתי.
סיור בשוק ריאלטו (Rialto Market) וסדנת בישול עם שף מקומי
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-121.26 דולר לאדם
- כולל: פסטה או ניוקי טריים, רוטב ביתי, מנה עיקרית מסורתית, טירמיסו, יין מקומי משובח
- מיקום: מתחיל בשוק ריאלטו ההיסטורי
- קבוצה: עד 8 משתתפים
החוויה מתחילה בסיור בשוק ריאלטו התוסס, הלב הפועם של ונציה, שם קונים המקומיים תוצרת טרייה מדי יום. במהלך הסיור תכירו את ההיסטוריה של המקום ותלמדו לבחור יחד עם השף את המרכיבים העונתיים המושלמים לשיעור הבישול. השוק שופע ירקות טריים מהגנים המקומיים, תבלינים מהמזרח התיכון, ודגים טריים מהים האדריאטי.
לאחר הסיור תמשיכו למטבחו של השף, שם תכינו יחד מנות איטלקיות קלאסיות ותלמדו סודות מהמטבח הוונציאני. תגלגלו פסטה או ניוקי ביתיים, תכינו מנה עיקרית מסורתית – על בסיס דגים, בשר או ירקות – ותחתמו את הסדנה עם טירמיסו ביתי ויין מקומי איכותי.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןסדנת בישול טעימה בוונציה (Venice)
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-111.16 דולר לאדם
- משך: 4 שעות
- קבוצה: עד 6 משתתפים
- כולל: כל חומרי הגלם, ארוחה מלאה, משקאות (מים ויין), שף מקצועית
- מיקום: בית פרטי במרכז ונציה
בבית ונציאני טיפוסי בלב העיר, תיפגשו את קרולין – שף אמריקאית מקצועית שחיה באיטליה כבר יותר מעשרים שנה וזכתה בפרסים על בישולה הוונציאני. הסדנה נפתחת בקבלת פנים חמה עם כוס פרוסקו ונשנושי צ’יקטי – מאכלי האצבע הקלאסיים של ונציה.
בהדרכת קרולין, תצללו אל סודות המטבח המקומי ותלמדו להכין מנות ונציאניות מסורתיות. תגלגלו פסטה טרייה בעבודת יד, תמלאו אותה בירקות עונתיים, בשר או גבינות – לפי העדפתכם, ותסיימו בקינוח איטלקי קלאסי.
תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים: קישורים ישירים ל-WAZE , חניות, חלוקה לפי ימים ומיקומים גיאוגרפיים, אטרקציות העיקריות והפחות מוכרות, מסעדות האוטנטיות. המלצות למקומות לינה מתוך מאגר של מקומות בדוקים. וכמובן קשר ישיר עם מומחה לטיולים באיטליה.
לבניית מסלול אישי לחצו כאן
השיעור מתקיים באווירה ביתית וקלילה, המשלבת לימוד מעשי, שיחות קולינריות, וטיפים מקצועיים מבעלת ניסיון עשיר. בסיום הסדנה תתיישבו יחד לארוחה חגיגית – בחודשי הקיץ על המרפסת הפנורמית, אם מזג האוויר מאפשר. תיהנו מהמנות שהכנתם, מכוס יין אזורי טוב ומחברת שיחה עם קרולין והמשתתפים האחרים.
טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: סדנאות בישול ביתיות הן הדרך המושלמת להכיר את איטליה מבפנים – דרך האוכל, הסיפורים והאנשים שמאחורי כל מתכון.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןסדנת בישול פסטה וטירמיסו עם יין בוונציה (Venice)
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-78 דולר לאדם
- משך: 3 שעות
- שפה: אנגלית
- כולל: פסטה, טירמיסו ויין משובח

המלצה לטיול באיטליה קיץ 24
קחו הפסקה קלה מהטיולים בסמטאות ונציה, והקדישו שלוש שעות לחוויה איטלקית קלאסית: בישול פסטה וטירמיסו בליווי יין משובח. הסדנה מתקיימת במסעדה מקומית אהובה, באווירה חמימה ובלתי פורמלית.
בהנחיית שף מקומי, תגלו כיצד להכין פסטה טרייה ממש כמו איטלקים אמיתיים – משלב הבצק ועד הרוטב הסופי. בהמשך תעברו להכנת הקינוח האיטלקי המפורסם ביותר – טירמיסו – תוך למידה של הטריקים הקטנים שמעניקים לו את המרקם המושלם.
כל החומרים הדרושים מסופקים במקום, והשף ישמח לשתף טיפים ותובנות על המטבח האיטלקי המסורתי. לאחר מכן, תיהנו מהמנות שהכנתם בעצמכם – פסטה טרייה עם רוטב עשיר, טירמיסו קלאסי, יין איכותי, לימונצ'לו וקפה לסיום מושלם.
החוויה אינה מסתיימת בשולחן – תוכלו להישאר לשיחה קלילה עם המשתתפים האחרים או להמשיך לטיול קצר ברובע דורסודורו הציורי, אחת השכונות האותנטיות ביותר בעיר.
טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: אם זמנכם קצר ואתם רוצים לטעום את מהות המטבח האיטלקי בכמה שעות בלבד – זו הסדנה המושלמת בשבילכם.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןחוויית בישול ביתית מסורתית בוונציה (Venice)
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-143 דולר לאדם
- כולל: שתי מנות פסטה + קינוח, יין מקומי, שיעור בישול מעשי עם שף, מתכונים לשימוש בבית
- מיקום: בית פרטי של שף ונציאני באי ג’ודקה (Giudecca)
צללו אל לב המסורת הקולינרית של ונציה בשיעור בישול חווייתי, המתקיים בביתו של שף מקומי נלהב. במהלך הסדנה תלמדו ליצור פסטה טרייה בעבודת יד, כולל גרסאות ממולאות, ולשלב אותן עם רטבים עונתיים עשירים וטעימים.
האווירה הביתית מאפשרת לכל משתתף לקחת חלק פעיל – ללוש, לרדד, לתבל ולטעום לאורך כל הדרך. השף משתף טכניקות שעוברות מדור לדור, ומסביר כיצד לשמור על האיזון שבין מרקם, טעם ופשטות – הערכים שמאפיינים את המטבח הוונציאני.
תדמיינו לכם- אתם מטיילים באיטליה ויש לכם מסלול pdf מוכן, עם כל המידע הנחוץ עבורכם במקום אחד. חלוקה לפי ימים, אטרקציות, כתובות, חניונים, קישורים ישירים לוויז (ללא צורך בהכנסת הכתובות באיטלקית), מסעדות, המלצות למקומות לינה ועוד. פשוט להוריד מעצמכם את הלחץ- כל המידע הנחוץ במקום 1 נגיש וקל לתפעול.
לבחירת מסלול לחצו כאן
שיא הסדנה הוא כמובן הקינוח: טירמיסו קלאסי מחבל ונטו. תכינו את שכבות הביסקוויטים, תערובת המסקרפונה והקקאו, ותגלו כיצד להפוך את הקינוח המפורסם הזה למעדן עדין ומאוזן – בדיוק כפי שמכינים אותו בוונציה.
לאורך הסדנה תיהנו מיין מקומי טוב ותשוחחו על ההיסטוריה, האוכל והתרבות של העיר. זוהי הזדמנות נדירה ללמוד ישירות ממקומיים, להבין את התשוקה שמאחורי כל מתכון, ולצאת עם מיומנויות חדשות שתוכלו לשחזר בבית.
טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זו אחת הסדנאות המומלצות ביותר בוונציה לאוהבי בישול אמיתי – חוויה אינטימית, אותנטית ומלאת טעם.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןונציה: סדנת פסטה עם טעימות יין וג'לאטו (Venice)
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-106.67 דולר לאדם
- משך: 4 שעות
- קבוצה: עד 10 משתתפים
- כולל: הדרכת שף מקצועי, כל הציוד הדרוש, מרכיבים להכנת פסטה, רוטב וג'לאטו, טעימת 5 יינות טוסקניים,
- טעימת צ'יקטי ונציאניים
הצטרפו לחוויה קולינרית מושלמת בלב ונציה, המשלבת את שלושת סמליה הגדולים של איטליה – פסטה, יין וג'לאטו.
בהדרכת שפים מקצועיים בבית ספר לבישול מקסים במרכז העיר, תלמדו ליצור פסטה בעבודת יד בדיוק כפי שעושים באיטליה מזה דורות.
תלבשו סינר, תפשילו שרוולים ותכינו שלושה סוגים שונים של פסטה – רביולי, פטוצ'יני וטורטלי – בעזרת כלים מסורתיים כמו מערוך וגיטרת פסטה (chitarra). תשתמשו במרכיבים בסיסיים בלבד – ביצים, קמח ותיבול עדין – כדי להבין כיצד הפשטות יוצרת שלמות.
לאחר הבישול, תצאו למסע טעימות של חמישה יינות טוסקניים מובחרים. כל יין יוגש לצד צ'יקטי ונציאניים – ביסים קטנים ומקומיים שמתאימים באופן מושלם לטעימת היין.
כששולחן הפסטה שלכם מוכן, תיהנו מהמנות שהכנתם בעצמכם בליווי הרטבים שיצרתם ויין איכותי מתוצרת מקומית. האווירה נעימה וקלילה, והשף ישתף סיפורים וטיפים מהמטבח האיטלקי המסורתי.
החוויה מגיעה לשיאה בשיעור ג'לאטו מעשי – תלמדו כיצד להכין את הקינוח האיטלקי הקרמי מאפס, באיזון מדויק של מרקם וטעם. כל משתתף יוכל ליצור טעם אישי משלו ולסיים את היום עם כוסית לימונצ'לו מרעננת – הסיום המושלם ליום קולינרי חווייתי בעיר התעלות.
טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זו סדנה מושלמת למי שרוצה לטעום מהכול – פסטה, יין וג'לאטו – ביום אחד. שילוב מושלם של למידה, הנאה וטעמים איטלקיים קלאסיים.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןשיעור בישול פרטי בוונציה (Venice) וסיור בשוק עם לאורה המקומית
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-139 דולר לאדם
- כולל: סיור שוק ושיעור בישול פרטיים עם מקומית, משקאות אלכוהוליים (1-2 כוסות), ארוחה ביתית מלאה
- מיקום: שוק סנטה מרגריטה (Santa Margherita) ובית פרטי במרכז ונציה
- חוויה: פרטית, אישית ומתאימה לכל הגילאים ורמות הבישול
גלו את הצד האותנטי של ונציה בחוויה מרגשת שמשלבת סיור שוק צבעוני ושיעור בישול ביתי עם שפית מקומית.
החוויה מתחילה במפגש עם לאורה, ילידת ונציה, בשוק סנטה מרגריטה התוסס. יחד תטיילו בין הדוכנים, תכירו את הספקים המקומיים ותבחרו את המרכיבים העונתיים הטובים ביותר למנות שתכינו בהמשך. במהלך ההליכה תזכו להיכרות בלתי אמצעית עם אורח החיים הוונציאני האמיתי.
לאחר הסיור, תצאו להליכה נעימה של כ-20 דקות אל ביתה של לאורה – מטבח חמים ומואר שמרגיש ממש כמו ביקור אצל חברה ותיקה. כאן תתחיל הסדנה המעשית: תכינו יחד מנות מסורתיות מחבל ונטו, כמו ריזוטו עונתי עשיר או פסטה טרייה, ולקינוח – טירמיסו ביתי.
השכרת רכבים באיטליה במחירים הכי אטרקטיביים ובלעדיים רק לגולשי האתר שלנו ב3 אופציות אפשריות: שתי חברות השכרת רכבים ישראליות המובילות בשוק ואופציה מיוחדת להשכרת רכב דרך סוכן אישי עם יחס VIP!
לבדיקת מחירים לחצו כאן
לאורה מדריכה בסבלנות בכל שלב – מלישת הבצק ועד קרם המסקרפונה המושלם – ומשלבת סיפורים על המסורת והאהבה למטבח המקומי. בסיום, תתיישבו יחד לשולחן ותיהנו מהמנות שהכנתם בליווי יין איטלקי טוב ושיחה קלילה.
טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זו חוויה שמתאימה למי שמחפש היכרות אמיתית עם ונציה מבפנים – בלי מדריכים ובלי קבוצות גדולות, רק אתם, מקומית אמיתית והטעמים של איטליה.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןסיור קולינרי בוונציה (Venice): שוק ריאלטו (Rialto Market) וקורס בישול
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-144.84 דולר לאדם
- משך: יום שלם
- קבוצה: עד 8 משתתפים
- כולל: מדריך קולינרי, סיור בשוק, שיעור בישול, ארוחה בת 3 מנות, יין ומים ללא הגבלה, מתכונים דיגיטליים
- מיקום: שוק ריאלטו ובית השף
צאו למסע קולינרי מעמיק שיחשוף בפניכם את טעמיה וריחותיה של ונציה. הסיור מתחיל בשוק ריאלטו המפורסם, בו תוכלו לראות מקרוב את הדוכנים העמוסים בדגים טריים, פירות ים, ירקות ותבלינים – תמצית החיים המקומיים של העיר. מדריך השף יסביר על חומרי הגלם, מקורם והשפעתם על המטבח הוונציאני.
לאחר מכן תעברו למטבחו של השף, שם תתנסו בבישול אמיתי – מאפס ועד הצלחת. תתחילו בהכנת טירמיסו, תגלו כיצד להגיע למרקם קרם מושלם, ותלמדו את סודות ההרכבה הנכונה של השכבות. אחר כך תעברו להכנת רוטב עגבניות איטלקי קלאסי בהתאם לעונה, ולמנת דגים, ריזוטו או פרמיג’נה טעימה.
תלמדו גם ליצור פסטה טרייה בעבודת יד, החל מהבצק ועד העיצוב, ותבינו מדוע דווקא הפשטות של המטבח האיטלקי הופכת אותו לכל כך מתוחכם.
בסיום השיעור תיהנו מארוחה חגיגית בת שלוש מנות, הכוללת את כל מה שהכנתם – בליווי יין איכותי ללא הגבלה, מוזיקה נעימה ושיחה קלילה עם שף מקצועי ועם משתתפים מרחבי העולם.
טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: זו אחת הסדנאות המומלצות ביותר בוונציה למי שרוצה לחוות יום קולינרי מלא – שוק, בישול, טעמים וסיפורים. חוויה שמשלבת בין תרבות, למידה ואוכל משובח.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
ונציה של אוכל (Venice of Flavors) – ונציה וטעמיה
:
- מחיר: החל מ-135 דולר לאדם
- משך: 3 שעות
- שפה: אנגלית ואיטלקית
- כולל: אוכל, משקאות, ציוד מלא
- מיקום: רובע קנארג'יו (Cannaregio), שוק מקומי ומטבח פרטי
הכירו את ונציה דרך הצלחת: סיור קולינרי אינטימי ברובע קנארג'יו הציורי, הרובע העממי והשורשי ביותר בעיר. במהלך החוויה תבקרו בשוק מקומי שוקק חיים, תבחרו ירקות ודגים עונתיים, ותכינו ארוחה מלאה בהשראת המטבח הוונציאני הקלאסי.
במהלך הסדנה, בהנחיית לורנצו – שף יליד ונציה, תכינו יחד מנה ראשונה, עיקרית וקינוח. האפשרויות מגוונות: פסטה או ניוקי תוצרת בית, ריזוטו קרמי, פרמיג’נה די מלנזנה (חציל אפוי עם גבינה ועגבניות), או דג טרי מהלגונה המקומית. לסיום – טירמיסו איטלקי קלאסי.
האווירה נעימה וביתית, השף חולק טכניקות שעוברות במשפחתו כבר דורות, ומספר על הקשר ההדוק שבין תוצרת השוק הוונציאני למטבח המסורתי של העיר. כל מנה מוגשת עם יין מקומי משובח, שמעצים את הטעמים ומוסיף קלילות לארוחה.
לורנצו, שנולד וגדל בוונציה, נושא עמו את אהבת המטבח מגיל צעיר. הוא למד את רזי הבישול מסבתו ומאמו, ועבד במסעדות מקומיות מובילות לפני שהחליט להקדיש את זמנו לשיתוף אורחים מרחבי העולם באהבתו לאוכל הוונציאני.
טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: אם אתם מחפשים חוויה קולינרית אמיתית, באווירה אישית ולא תיירותית – זו הבחירה הנכונה. סדנה שמחברת בין תרבות, טעמים ואנשים.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
סדנת בישול צמחונית וטבעונית בוונציה (Venice) וסיור בשוק
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-137 דולר לאדם
- משך: 3-4 שעות
- שפה: אנגלית ואיטלקית
- כולל: ארוחת צהריים, רכישת מצרכים על חשבון המארח, יין ויין מבעבע ללא הגבלה
- מיקום: מתחיל בבית הקפה ורניאנו 1882 (Caffè Vergnano 1882), סמוך לגשר ריאלטו
חוויה קולינרית מרעננת בלב ונציה, המוקדשת כולה למנות צמחוניות וטבעוניות עתיקות מאיטליה. הסדנה משלבת סיור קצר בשוק ריאלטו הצבעוני, בו תכירו את הירקות, התבלינים והפירות העונתיים המשמשים בבישול האיטלקי הבריא.
לאחר הקניות תמשיכו למטבחו של השף המקומי, שם תכינו יחד מנות איטלקיות קלאסיות בגישה טבעונית – פסטה טרייה, פוקצ’ה רכה, פיצה דקה עם קמחים עתיקים, ומגוון מנות המבוססות על תוצרת עונתית טרייה. כל זה בליווי יין איטלקי איכותי ויין מבעבע ללא הגבלה.
הקבוצות הכי גדולות לטיולים באיטליה בפייסבוק וב- WhatsApp בהן תוכלו למצוא טיפ שבועי מהמומחים שלנו, מקומות מיוחדים ונדירים שלא תמצאו בשום מקום אחר, אפשרות לקבל תשובות לשאלות מהמומחים שלנו ומהמטיילים המנוסים ביותר, מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, מבחר מסלולים של מטיילים משתפים, ועוד המון מידע שישפר את הטיול שלכם לאיטליה!
להצטרפות לקהילות של ׳המומחים לאיטליה׳ לחצו כאן
המדריך, שף ונציאני יליד המקום, משלב ידע קולינרי עמוק עם אהבה אמיתית לטבע ולמוצרים מקומיים. במהלך השיעור הוא משתף סיפורים מהעבר המשפחתי ומהטברנה הישנה של סבתו, לצד גרסאות עדכניות ובריאות למתכונים המסורתיים.
החוויה כוללת גם הכנת קינוח קליל על בסיס פירות עונתיים – סיום מתוק ומרענן ליום של טעמים טבעיים וניחוחות ים תיכוניים.
טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: גם מי שאינו טבעוני ימצא כאן השראה – זו סדנה שמלמדת כיצד לשלב פשטות, צבע ובריאות באוכל האיטלקי מבלי לוותר על טעם.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
פסטהמאניה בוונציה (Venice) עם טעימות יין וג'לאטו
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-100 דולר לאדם
- משך: 4 שעות
- שפה: אנגלית ואיטלקית
- כולל: פסטה טרייה תוצרת בית, יין טוסקני, ג'לאטו וצ’יקטי ונציאניים, משקאות קלים, מתכונים כתובים וכל
- הציוד הדרוש להכנת פסטה
הצטרפו להרפתקה קולינרית איטלקית אמיתית בלב ונציה – שילוב מושלם בין בישול, טעימות ותרבות. בבית ספר לבישול מעוצב ומזמין במרכז העיר, תלמדו כיצד להכין פסטה קלאסית בשיטות המסורתיות של המטבח האיטלקי.
בהדרכת שפים מקצועיים, תעבדו עם המרכיבים הבסיסיים ביותר – ביצים, קמח וקורט סבלנות – כדי ליצור פסטה מושלמת במרקם מדויק. במהלך השיעור תכינו סוגי פסטה שונים, ביניהם רביולי ופטוצ’יני, ותלמדו את רזי הרטבים המסורתיים כמו רוטב עגבניות פומרולה או חמאה עם מרווה.
בהמשך תצאו למסע טעימות של ארבעה יינות טוסקניים ייחודיים, כל אחד מהם מלווה בצ’יקטי ונציאניים – מנות קטנות, עשירות בטעם, שנועדו להשלים את חוויית היין.
לאחר מכן תתיישבו עם המשתתפים האחרים לארוחה איטלקית אמיתית – המנות שהכנתם בעצמכם, יין איכותי, שיחות וצחוק סביב השולחן.
החוויה נחתמת בשיעור להכנת ג'לאטו איטלקי קלאסי: תלמדו על יחסי המרכיבים הנכונים, טכניקות ליצירת המרקם הקרמי המושלם, ותקבלו הזדמנות להכין טעם ייחודי משלכם. לסיום – כוסית לימונצ’לו קרירה כראוי לסיום יום של הנאה קולינרית מושלמת.
טיפ מהמומחה לבניית מסלולים: הסדנה הזו משלבת את שלושת ההנאות הגדולות של איטליה – אוכל, יין וקינוחים – והיא מתאימה לכל מי שמחפש חוויה מהנה וטעימה במיוחד בוונציה.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאן
ונציה מציעה עולם שלם של חוויות קולינריות, שמחברות בין תרבות, היסטוריה ואהבת האוכל. החל מסיורי שווקים צבעוניים, דרך שיעורים ביתיים אינטימיים ועד קורסים מקצועיים בבתי ספר לבישול – כל סדנה מאפשרת לגעת בליבה של איטליה האמיתית.
בין אם אתם חובבי פסטה, חובבי יין, או פשוט סקרנים לגלות את הסודות שמאחורי המטבח המקומי – בוונציה תמצאו את החוויה שתתאים בדיוק לכם. השפים המקומיים חולקים לא רק מתכונים, אלא גם תשוקה, מסורת וסיפורים שעוברים מדור לדור.
תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים. אנחנו מתעסקים בבניית מסלולים לאיטליה החל מ2016. בנינו יותר מ1000 מסלולים אישיים לאיטליה. כאן תוכלו לראות מה ממליצים עלינו לקוחות שלנו. מה היתרונות של בניית מסלול אישי לאיטליה? חוסכים לך זמן יקר: מניסיון שלנו לוקח כשבועיים של מחקר מעמיק לבנות מסלול המושלם לאיטליה. מסלול מבוסס על ניסיון אישי ופידבקים של מאות לקוחות: גילויים שאינם מופיעים בשום מדריך. עזרה בבחירת מקומות לינה בהתאם למסלול: נתאים לכם מקומות לינה מומלצים, מתוך מאגר של מקומות לינה בדוקים (כולל בדיקת זמינות בתאריכים שלכם) זמינים עבורכם בזמן הטיול: תמיכה מקצועית לכל שאלה שתתעורר באיטליה קישורים ישירים לוויז (WAZE): לא תצטרכו לחפש חניה (ולהסתכן בקבלת קנסות). לוחצים על קישור ונפתח לכם מסלול מדויק. מחיר קבוע וידוע מראש. השירות עולה 800 ₪. (מחירים מיוחדים עבור מסלולים קצרים (עד 5 ימים)). ולקוחות שלנו טוענים שזה שווה כל שקל ובמקרים רבים חוסך ללקוחות אלפי שקלים (מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, המלצות למקומות לינה יותר זולים, הימנעות מקנסות, וטיפים שיכולים לחסוך הרבה כסף) פנו אלינו עכשיו כדי לקבל את כל הפרטים להתחיל לתכנן את טיול המושלם שלכם.תכנון ובניית מסלול אישי לאיטליה