סדנאות בישול בורונה
ורונה מציעה הרבה יותר מאשר רק אתרי ארכיטקטורה מרהיבים וסיפור האהבה הטרגי של רומיאו ויוליה. העיר גם מציעה חוויות קולינריות עשירות שמחברות את המבקרים לתרבות האיטלקית דרך המרכיב החשוב ביותר שלה: אוכל. קורסי בישול בוורונה מציעים הצצה אותנטית למסורת הקולינרית העשירה של האזור, ומאפשרים למבקרים להתחבר לשורשים האיטלקיים שלהם.
הנה סקירה מקיפה של עשרת קורסי הבישול המובילים בוורונה:
שיעור בישול איטלקי מסורתי עם פסטה וטירמיסו
קורס זה מציע חוויה מעשית מקיפה בהכנת מנות איטלקיות קלאסיות בלב ורונה. המשתתפים לומדים להכין פסטה טרייה מאפס, ריזוטו וטירמיסו תחת הדרכה של שף איטלקי מנוסה. הקורס מתמקד בטכניקות פשוטות אך יעילות תוך שימוש בחומרי גלם עונתיים טריים, המדגישים את הטעמים הטבעיים של המרכיבים.
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-110.04 דולר למשתתף
- משך: כ-3.5 שעות
- מיקום: מרכז ורונה בבית ספר לבישול מאובזר במלואו
- כולל: הדרכה של שף מקצועי, חומרי גלם, ארוחת צהריים, יין מקומי, חוברת מתכונים וסינר
- קבוצה: מוגבל ל-10 משתתפים להבטחת תשומת לב אישית
תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים: קישורים ישירים ל-WAZE , חניות, חלוקה לפי ימים ומיקומים גיאוגרפיים, אטרקציות העיקריות והפחות מוכרות, מסעדות האוטנטיות. המלצות למקומות לינה מתוך מאגר של מקומות בדוקים. וכמובן קשר ישיר עם מומחה לטיולים באיטליה.
לבניית מסלול אישי לחצו כאן
השיעור מתחיל בסקירה של יסודות הבישול האיטלקי, תוך הדגשת הפרופילים הפשוטים אך האלגנטיים של הטעמים. המשתתפים מכינים מגוון מנות, כולל ברוסקטה עם עגבניות, פסטה טרייה, וריזוטו.
לקינוח, הם לומדים להכין טירמיסו קלאסי – עוגת ספוג עם ליקר, קפה, קקאו, וגבינת מסקרפונה מתוקה.
בסיום ההכנות, המשתתפים נהנים מהארוחה שהכינו, מלווה ביין מקומי מאזור ואלפוליצ'לה הסמוך. החוויה מסתיימת בקבלת חוברת מתכונים, המאפשרת לשחזר את המנות בבית עבור משפחה וחברים.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןהסודות של סבתא שלי: הכנת פסטה בלב ורונה
שיעור אינטימי זה מתקיים בביתה של מארחת מקומית, המעבירה מתכונים מסורתיים שהועברו במשפחתה במשך דורות. זו לא רק חוויה קולינרית אלא גם הזדמנות לחוות את התרבות המקומית ולבלות זמן איכות עם תושבים מקומיים באווירה חמימה ומשפחתית.
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-110.04 דולר למשתתף
- משך: כ-3 שעות
- מיקום: Palazzo Balladoro במרכז ורונה
- כולל: חומרי גלם, ארוחה בת שלוש מנות, משקאות (מים ויין), טיפים מקצועיים וכלי מטבח
- קבוצה: עד 12 משתתפים

המלצה על טיול קיץ 2024, גארדה וליגוריה
המשתתפים לומדים להכין בצק פסטה מאפס ומתרגלים מגוון חתכים קלאסיים:
- טליאטלה
- פפרדלה
- טליוליני
- פרפלה
- מלטליאטי
בנוסף, הם לומדים להכין פסטה מעוטרת, פסטה צבעונית, ורביולי טריים.
בסיום ההכנות, המשתתפים נהנים מארוחה משותפת הכוללת את כל המנות שהכינו, בליווי יין מקומי מיוחד מהאזור.
חשוב לציין שבדירה נמצא חתול חמוד שאוהב חיבוקים ומפגשים עם אנשים חדשים, מה שמוסיף לאווירה הביתית והמשפחתית.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןורונה: שיעור בישול טורטליני וארוחת צהריים עם מאמה איבנה
קורס זה מתמקד בהכנת טורטליני מאפס באווירה ביתית עם המארחת איבנה. המשתתפים לומדים את כל שלבי ההכנה, מהבצק ועד למילוי הבשר המסורתי ולקשירת ה"קשר האהבה" (קשר האהבה).
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-74.09 דולר למשתתף
- משך: 3 שעות
- שפות: אנגלית, גרמנית, איטלקית
- מיקום: מסעדת Giardini di Borghetto
- כולל: שיעור בישול, ארוחת צהריים, משקאות וקינוח (עוגת Sbrisolona)
- נגיש לכיסאות גלגלים
השכרת רכבים באיטליה במחירים הכי אטרקטיביים ובלעדיים רק לגולשי האתר שלנו ב3 אופציות אפשריות: שתי חברות השכרת רכבים ישראליות המובילות בשוק ואופציה מיוחדת להשכרת רכב דרך סוכן אישי עם יחס VIP!
לבדיקת מחירים לחצו כאן
השיעור כולל הסבר קצר על המנה המסורתית, לימוד המרכיבים, הדגמה של מתיחת הבצק באמצעות מכונה מיוחדת, הכנת המילוי, ויצירת הצורה המושלמת של הטורטליני.
הטורטליני המסורתיים מוגשים עם חמאה ומרווה, מלווים במים, כוס יין וקינוח (עוגת Sbrisolona) ביתית. המשתתפים נהנים מחוויה אותנטית ולבבית, תוך כדי לימוד טכניקות בישול מסורתיות בהדרכת מומחית מקומית.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןורונה: שיעור הכנת ג'לטו
שיעור בן שעתיים זה מוקדש להכנת הגלידה האיטלקית המפורסמת – ג'לטו, וכן סורבה פירות טרי. הקורס מתקיים במטבח מעוצב ומאובזר ומועבר על ידי שף מקומי עם תשוקה לקינוחים איטלקיים מסורתיים.
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-74.09 דולר למשתתף
- משך: 2 שעות
- שפה: אנגלית
- מיקום: בית ספר לבישול בסגנון וינטג' במרכז העיר, ליד תיאטרון Ristori
- כולל: שף מקצועי, חומרי גלם, שימוש בסינר, ג'לטו, חוברת מתכונים
- פעילות ידידותית לילדים, אך ילדים צריכים להיות מלווים במבוגר
המשתתפים פוגשים את השף המומחה במרכז העיר והולכים יחד לבית הספר לבישול. השיעור מתחיל בהכנת הפירות הטריים לסורבה, בעוד שהמרכיבים של הג'לטו מתערבבים במכונה בין המתכונים השונים.
המשתתפים לומדים מגוון טכניקות וטעמים, כאשר כל צד של השולחן מכין שני טעמים שונים. בסוף השיעור, כאשר הכל מוכן, המשתתפים מגישים את המנות בכוסות ונהנים מהקינוחים המתוקים הללו עם שאר הקבוצה. הם גם מקבלים טיפים וטכניקות שיעזרו להם להכין ג'לטו בבית.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןחווית ריזוטו ופסטה טרייה בוונציה
קורס זה מציע חוויה מעשית עם שף שיחלוק טכניקות מקצועיות להכנת ארוחה איטלקית אותנטית. השיעור מתמקד בהכנת פסטה טרייה מאפס, ריזוטו וטירמיסו קלאסי.
מפרט:
- מחיר: החל מ-109 דולר למשתתף
- משך: 3.5 שעות
- שפה: אנגלית
- מיקום: "La Soffritta", מטבח נעים במרכז ורונה
- כולל: כל המרכיבים, סינר, יין ואלפוליצ'לה
- קבוצה קטנה לחוויה אישית ואינטימית
תדמיינו לכם- אתם מטיילים באיטליה ויש לכם מסלול pdf מוכן, עם כל המידע הנחוץ עבורכם במקום אחד. חלוקה לפי ימים, אטרקציות, כתובות, חניונים, קישורים ישירים לוויז (ללא צורך בהכנסת הכתובות באיטלקית), מסעדות, המלצות למקומות לינה ועוד. פשוט להוריד מעצמכם את הלחץ- כל המידע הנחוץ במקום 1 נגיש וקל לתפעול.
לבחירת מסלול לחצו כאן
השף מבשל לצד המשתתפים, מלמד ומנחה אותם צעד אחר צעד כדי להשלים את המתכונים יחד. המשתתפים לומדים טכניקות בישול איטלקיות בסיסיות כדי לשפר את הטעמים הטבעיים של המזון.
לאחר השיעור, המשתתפים נהנים מהארוחה שהכינו עם שאר הקבוצה הקטנה, תוך שיתוף חוויות החוויה שלהם ויין מקומי. כל משתתף מקבל את המתכונים כדי שיוכל לשחזר את הארוחה האיטלקית בבית למשפחה וחברים.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןשיעור בישול בוונציה במטבח זכוכית
שיעור זה מתקיים בכפר הציורי אבסה הסמוך לוורונה, ומציע למשתתפים הזדמנות להכין פסטה טרייה מסורתית תחת הדרכתה של מארחת מקומית במטבח פנורמי עם נוף מרהיב על הגגות והגבעות.
מפרט:
- מחיר: החל מ-110.04 דולר למשתתף
- משך: לא מצוין (משוער כ-3 שעות)
- שפות: אנגלית, גרמנית, איטלקית
- מיקום: כפר אבסה ליד ורונה
- כולל: ארוחת צהריים, יין אדום או לבן, מים, סינר, כלי בישול
- קבוצה: עד 8 משתתפים

המצה על טיול אביב 2024
המשתתפים מתקבלים בבית מקומי טיפוסי עם נוף מרהיב מהפסגה על הגבעות, היערות והגגות. הם לומדים להכין שני סוגים של פסטה ביתית מסורתית: פטוצ'יני וביגולי (סוג מקומי טיפוסי של ספגטי).
הפסטה מבושלת בשני רטבים שונים: עגבניות עם שום ובזיליקום לפטוצ'יני, ושמן זית, שום ואנשובי לביגולי. בסיום ההכנות, המשתתפים מבשלים ואוכלים את הפסטה במטבח העתיק שבקומה התחתונה, הכל מוגש עם כוס יין לבן או אדום.
החוויה מתקיימת בבית אמיתי בוונציה עם אווירה משפחתית, ולא במסעדה, צימר או אגרוטוריזם.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןשיעור פרטי להכנת פיצה וטירמיסו בבית Cesarina בוורונה
שעור פרטי זה מתמקד בהכנת שני מאכלים איטלקיים פופולריים: פיצה וטירמיסו. השיעור מתקיים בבית מקומי נבחר בוורונה, ומאפשר למשתתפים ללמוד את הסודות המשפחתיים של הבישול האיטלקי האותנטי.
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-167.96 דולר למשתתף
- משך: לא מצוין (משוער כ-3 שעות)
- מיקום: בית מקומי נבחר בוורונה
- כולל: משקאות (מים, יינות וקפה), סינר רשמי של 'Le Cesarine', שיעור פרטי להכנת פיצה וטירמיסו
- שיעור פרטי – רק הקבוצה שלכם משתתפת
במהלך השיעור, המשתתפים לומדים להכין את הפיצה והטירמיסו המפורסמים בבתים מקומיים עם שיעור בישול מעשי זה. הם מגלים, מבשלים וחווים את המנות האיטלקיות האייקוניות ביותר עם טבחים ביתיים מומחים בבתיהם שלהם.
המארחים, ה-Cesarine (השם של המארחים), מקבלים את המשתתפים כחלק מהמשפחה ומלמדים אותם את סודות הבישול המשפחתיים שלהם לחוויה קולינרית אותנטית. האווירה החמה והידע העשיר של המארחים מעניקים למשתתפים הבנה עמוקה יותר של תרבות האוכל האיטלקית.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןורונה: שיעור הכנת פסטה על גג
שיעור זה מתקיים בעליית גג פנורמית בבית עתיק אותנטי בוורונה, עם נוף מרהיב. המשתתפים לומדים להכין פסטה מאפס באווירה משפחתית מאוד.
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-108.28 דולר למשתתף
- משך: 2.5 שעות
- שפות: איטלקית, אנגלית, גרמנית
- מיקום: אזור אבסה הציורי, 10 דקות ממרכז ורונה
- כולל: שיעור בישול בעליית גג, הכנת 2 סוגי פסטה, 2 רטבים שהוכנו מראש, ארוחת צהריים, יין ומים, שימוש בציוד בישול, מרכיבים
- קבוצה: מוגבל ל-8 משתתפים
- נגיש לכיסאות גלגלים (אך השירותים אינם נגישים)
המשתתפים מתקבלים בבית טיפוסי באזור אבסה הציורי, עם נוף מרהיב מעליית הגג למרחב הכולל כרמים ועצי זית. הם לומדים להשתמש במערוך, במשטח בצק, במכונת פסטה איטלקית ובכלי הטיפוסי ה-Torcolo Bigolare.
הקבוצות הכי גדולות לטיולים באיטליה בפייסבוק וב- WhatsApp בהן תוכלו למצוא טיפ שבועי מהמומחים שלנו, מקומות מיוחדים ונדירים שלא תמצאו בשום מקום אחר, אפשרות לקבל תשובות לשאלות מהמומחים שלנו ומהמטיילים המנוסים ביותר, מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, מבחר מסלולים של מטיילים משתפים, ועוד המון מידע שישפר את הטיול שלכם לאיטליה!
להצטרפות לקהילות של ׳המומחים לאיטליה׳ לחצו כאן
השיעור כולל הכנת שני סוגי פסטה:
- ספגטי
- ביגולי
וקבלת שני רטבים שהוכנו מראש:
- רוטב עגבניות עם שום, צ'ילי ובזיליקום לספגטי
- שמן, בצל ואנשובי לביגולי
המשתתפים מבשלים יחד, טועמים את הפסטה ובודקים אם היא מוכנה, ומערבבים את הפסטה עם הרוטב. לבסוף, הם מתיישבים ונהנים מהארוחה שלהם עם יין לבן או אדום.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןורונה: שיעור מעשי להכנת פסטה טרייה וטירמיסו
שיעור בישול מעשי זה מתמקד בלמידת המסורת הקולינרית האיטלקית תוך הכנת מנות קלאסיות כמו פסטה טרייה, ריזוטו וטירמיסו.
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-108.28 דולר למשתתף
- משך: 3.5 שעות
- שפה: אנגלית
- כולל: שף מקצועי, מרכיבים, שימוש בסינר, ארוחת צהריים עם יין, חוברת מתכונים
- קבוצה: מוגבל ל-10 משתתפים
- אינו מתאים לילדים מתחת לגיל 14 ולמשתמשים בכיסאות גלגלים
השיעור מתקיים בלב ההיסטורי של ורונה, ומאפשר למשתתפים לחקור את מהות הבישול האיטלקי. הם לומדים להעריך את הבישול האיטלקי הפשוט באמצעות מרכיבים טריים ואיכותיים שאינם דורשים טכניקות מסובכות כדי לשחרר את הטעם שלהם.
השף מלמד טכניקות קלות ללמידה להכנת פסטה טרייה, ריזוטו (מיוצר עם אורז מקומי), וטירמיסו, הקינוח האיטלקי הטיפוסי. בסוף הסמינר, המשתתפים מרגישים בטוחים ביכולות הבישול האיטלקיות שלהם כדי להכין מתכונים בריאים וטעימים שהם יכולים לשחזר בבית.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןהסודות של סבתא שלי: הכנת ניוקי
חוויה זו מתמקדת בהכנת ניוקי, אחת המנות הטיפוסיות של העיר ורונה. המארחת ולנטינה חולקת את מתכוני הניוקי המסורתיים שלמדה מסבתה.
מפרט מקצועי:
- מחיר: החל מ-92 דולר למשתתף
- משך: 2.5 שעות
- שפות: אנגלית ואיטלקית
- כולל: ארוחה בת שלוש מנות המבושלת עם מעט מלח וסוכר, משקאות, כלי מטבח, סינר, חותכים, משקל, מרכיבים
- סביבה ביתית עם חתול חמוד שאוהב חיבוקים ומפגשים עם אנשים חדשים
הניוקי מייצגים עבור המארחת משפחה ושיתוף. כמו משפחה, המשתתפים מכינים ואוכלים אותם יחד. החוויה מתחילה בלמידה כיצד לזהות את תפוחי האדמה המושלמים, להכין את הבצק לפי מתכון הסבתא של המארחת, ולבסוף לתת להם את הצורה המאפיינת אותם בכל העולם.
בזמן שהמשתתפים נהנים מאפריטיף נעים, הם לומדים לבשל אותם כראוי. לבסוף, הם טועמים את הניוקי בליווי כוס יין ממסבאה ונציאנית מיוחדת והרבה צחוק.
המתכון מוכן ומבושל עם מעט או ללא מלח וסוכר כדי לטעום את המהות האמיתית של האוכל ולהיות מופתעים מהתחושות שיורגשו בחך.
לבדיקת זמינות ומחירים לחצו כאןקורסי הבישול בוורונה מציעים הרבה יותר מאשר לימוד טכניקות בישול – הם מספקים חלון אל התרבות האיטלקית, המסורת והחיים המקומיים. בין אם אתם מעוניינים בהכנת פסטה, פיצה, ריזוטו, טירמיסו, ג'לטו או ניוקי, תוכלו למצוא קורס המתאים לטעמכם ולרמת המיומנות שלכם.
מה שמייחד את הקורסים הללו הוא השילוב של הדרכה מקצועית, מרכיבים טריים ומקומיים, ואווירה אותנטית – בין אם במטבח מקצועי או בבית מקומי. רוב הקורסים כוללים ארוחה משותפת בסיום ההכנות, ומאפשרים למשתתפים ליהנות מפירות עמלם בליווי יין מקומי משובח.
כאשר אתם מתכננים את הביקור הבא שלכם בוורונה, שקלו להוסיף קורס בישול לרשימת הפעילויות שלכם. זוהי דרך מצוינת להעשיר את החוויה האיטלקית שלכם, לרכוש מיומנויות חדשות, וליצור זיכרונות טעימים שילוו אתכם הרבה אחרי שתחזרו הביתה.
תורידו מעצמכם את כל הדאגות שנוגעות לתכנון של הטיול שלכם לאיטליה - יחד עם המומחה שלנו תוכלו לבנות את המסלול המקיף והנוח ביותר, שכולל את כלל הפרטים הקטנים. אנחנו מתעסקים בבניית מסלולים לאיטליה החל מ2016. בנינו יותר מ1000 מסלולים אישיים לאיטליה. כאן תוכלו לראות מה ממליצים עלינו לקוחות שלנו. מה היתרונות של בניית מסלול אישי לאיטליה? חוסכים לך זמן יקר: מניסיון שלנו לוקח כשבועיים של מחקר מעמיק לבנות מסלול המושלם לאיטליה. מסלול מבוסס על ניסיון אישי ופידבקים של מאות לקוחות: גילויים שאינם מופיעים בשום מדריך. עזרה בבחירת מקומות לינה בהתאם למסלול: נתאים לכם מקומות לינה מומלצים, מתוך מאגר של מקומות לינה בדוקים (כולל בדיקת זמינות בתאריכים שלכם) זמינים עבורכם בזמן הטיול: תמיכה מקצועית לכל שאלה שתתעורר באיטליה קישורים ישירים לוויז (WAZE): לא תצטרכו לחפש חניה (ולהסתכן בקבלת קנסות). לוחצים על קישור ונפתח לכם מסלול מדויק. מחיר קבוע וידוע מראש. השירות עולה 800 ₪. (מחירים מיוחדים עבור מסלולים קצרים (עד 5 ימים)). ולקוחות שלנו טוענים שזה שווה כל שקל ובמקרים רבים חוסך ללקוחות אלפי שקלים (מבצעים בלעדיים להשכרת רכב, המלצות למקומות לינה יותר זולים, הימנעות מקנסות, וטיפים שיכולים לחסוך הרבה כסף) פנו אלינו עכשיו כדי לקבל את כל הפרטים להתחיל לתכנן את טיול המושלם שלכם.תכנון ובניית מסלול אישי לאיטליה